Kategorije
Omara Cam ORSO - col 240

Omara Cam ORSO - col 240

ProizvajalecCam
Šifra: G230-240
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 699,90 €

    749,90 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 573,69 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Omara Cam ORSO

Garderobna omara Cam Orso zaključuje otroško sobo z motivom Medveda. Graderobna omara je velika, saj ima dvojna vrata , s stojalom za oblačila in dvema  udobnima predaloma. Vrata se odpirajo do 110 stopinj. Na sredini garderobne omare je motiv Medo Dimenzije 95 x 59 x 173H cm Teža 88 kg
Otroško pohištvo
Kolekcija 2020
Vrsta pohištva Omara

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha