Kategorije
Mešalnik in soparnik Chicco Easy Meal 4 v 1

Mešalnik in soparnik Chicco Easy Meal 4 v 1

ProizvajalecChicco
Šifra: 765600
Na zalogi (kos) : 1
  • 113,90 €

    119,90 €   (- 5%)
  • Brez DDV: 93,36 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Mešalnik in soparnik Chicco Easy Meal 4 v 1

Easy Meal 4 v 1 odlikujejo možnost dušenja, sekljanja, odmrzovanja in pogrevanja hrane. 4 lastnosti v enem aparatu prihranijo kupe umazane posode in čas pri pripravi obrokov za otroke.Prav tako dušenje hrane v živilih ohrani hranilne snovi kot so vitamini in minerali, ki so ključni za zdravo rast in razvoj otroka. Posebna oblika košarice, v katero daste živila zagotavlja enakomerno in učinkovito razporeditev pare in s tem hitro dušenje.Pri tovrstni pripravi hrane živila ohranijo svoje hranilne vrednosti in naraven okus.Priročen 'switch' sistem je namenjen preverjanju temperature živil in hitremu sekljanju. Hrano preprosto presipate iz košarice v sekljalnik in sesekljate.Rezila iz nerjavečega jekla sesekljajo hrano zelo na drobno, a vendarle ohranijo primerno teksturo.Košarica: 550 ml, posoda za sekljanje: 1000 ml.
Pripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Kuhalniki
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 24 x 28 x 32 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha