Kategorije
Ležalnik za kopanje Angelcare MINI BLUE-AQUA

Angelcare Ležalnik za kopanje MINI BLUE-AQUA

ProizvajalecAngelcare
Šifra: 0666594203175
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 26,90 €

    29,90 €   (- 10%)
  • Brez DDV: 22,05 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Ležalnik za kopanje Angelcare MINI BLUE-AQUA

Ležalnik za kopanje Angelcare Soft touch ponuja optimalno udobje in varnost za majhne otroke v kadi. Edinstvena oblika združuje trpežne stranice in kotno površino mehke in topla plastike.Nosilec Soft touch Bath ima indikator nivoja vode za optimalno varnost v kopalnici

 OPOZORILA pri uporabi banjice 


Pripomoček v kopalnici
Tip pripomočka Ležalnik za kopanje
Splošni podatki
Barva Modra

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha