Kategorije
Ležalnik Hauck ALPHA Bouncer 2 v 1 Strech Grey

Ležalnik Hauck ALPHA Bouncer 2 v 1 Strech Grey

ProizvajalecHauck
Šifra: 661970
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 71,90 €

  • Brez DDV: 58,93 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Ležalnik Hauck ALPHA Bouncer 2 v 1 Strech Grey

Ležalnik Hauck Alpha Bouncer 2 v 1, ki se lahko namesti na vse lesene stole Hauck, Hauck Alpha, Hauck Beta in Hauck Gamma. Ležalnik je primerna rešitev za tiste starše ki želijo stolček Alpha ali Beta uporabljati od rojstva. Fina plišasta tkanina je mehka in udobna za otroka. Srčkan podložen medvedek služi tudi kot podpora glave. Stranska podloga služi kot dodatna opora otroku. Za vasrnost skrbi 3-točkovni varnostni pas. Dimenzije 66 x 49 x 45 cm, teža 2,3 kg

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha