Kategorije
Leteči helikopter

Mehano Leteči helikopter

ProizvajalecMehano
Šifra: 3831000326183
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 9,30 €

    9,98 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 7,62 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Leteči helikopter

Mini infrardeči leteči helikopter potrebuje za delovanje 3,7V baterijo, ki je vgrajena. Napajanje poteka preko kabla USB.Deluje po načinu indukcije in vzmetenja, poganja pa ga dlan ali predmet ki se nahaja pod samim helikopterjemHelikopter lahko leti 6-8 minut.Za otroke od 8+ letDimenzije 17,5 x 16 x 8 cm

 OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 letIgrača
Igrača namenjena Fantu
Zvrst Klasična igrača
Dodaten izbor Zrakoplovi
Starost 10+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha