Kategorije
Lesena postelja z vzmetnico PICCI BO-BO

Picci Lesena postelja z vzmetnico BO-BO

ProizvajalecPicci
Šifra: PCBO840209
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 337,00 €

    354,90 €   (- 5%)
  • Brez DDV: 276,23 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lesena postelja z vzmetnico PICCI BO-BO

Lesena postelja narejena iz bukovega lesa je opremljena z vsem udobjem, hkrati pa je zasnovana po vseh varnostnih standardih kot je razdalja med letvami, stranica ki se spušča, zaobljeni robovi itd...Picci Bo-Bo posteljica ima možnost nastavitve višine ležišča na dva položaja. Bo-Bo posteljica ima tudi kolesa za lažje premikanje posteljice po prostoru in prostor za shranjevanje pod samo posteljico.Na stranski stranici postelje se nahaja reliefni okrasek pandeDimenzije 69 x 128 x 101h cmVzmetnica: darilo 
Postelje, ležišča in dodatki
Tip Lesena posteljica
Starost 0+ mesecev
Okvirne dim. ležišča 60 x 120 cm
Priložena vzmetnica Da, priložena kot darilo
Ogrodje Les
Vrsta lesa Masiven bukov les
Zaščita lesa Visoko kvalitetne nestrupene barve
Prostor za shranjevanje Da, predal pod posteljo
Na kolesih Da, 4x
Po višini nastavljive stranice Da
Po višini nastavljivo dno Da, 2 višine
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 69* 128* 101h cm
Barva Bela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha