Kategorije
Lesena postelja Montessori PICCI JUNIOR CAMPING

Picci Lesena postelja Montessori JUNIOR PING

ProizvajalecPicci
Šifra: PCJU841202
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 343,90 €

    369,90 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 281,89 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lesena postelja Montessori PICCI JUNIOR CAMPING

Leseno posteljo po principu Montessori odlikuje zelo nizka postelja, ki otroku omogoča, da vstane in se prosto giba ne da bi se pri tem lahko poškodoval.Zasnova je zelo enostavna in preprosta in se popolnoma prilagaja vsakemu slogu in jo prilagodite s tekstilom in okraski po vašem okusu.Oblika postelje je v obliki majhne hiške skupaj s strehico, ki bo postala njegovo majhno zatočišče iz katerega bo imel možnost nadzorovati vse kar ga obdaja.Primerna za uporabo do cca 15 letNarejena iz bukovega lesa.Dimenzije 96 x 193 x 150h cm
p.s. V ceni je zajeta samo posteljica brez dodatkov

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha