Kategorije
Lego Technic Tovornjak z mešalnikom betona 42112

Lego Technic Tovornjak z mešalnikom betona 42112

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016617504
Na zalogi (kos) : 5
  • 104,50 €

    110,00 €   (- 5%)
  • Brez DDV: 85,65 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Technic Tovornjak z mešalnikom betona 42112

Vsaka velika gradnja potrebuje trpežen mešalnik betona, ki bo opravil delo. Z LEGO® Technic tovornjakom z mešalnikom betona bo beton pripravljen v rekordno kratkem času. Tovornjak pripelji na gradbišče, nato pa zavrti mešalnik, da začne mešati sestavine za beton. Pripravljen na razkladanje? Mešalni boben zavrti v nasprotni smeri urinega kazalca, da izvržeš beton. Uporabi lij, da beton naliješ tja, kjer ga potrebuješ za naslednji gradbeni projekt.Oživite gradbeni svet za otroke, ki radi vidijo, kako stvari delujejo. Mladi, ki imajo strast do vozil bodo uživali v izdelavi tega tovornjaka za mešanje betona LEGO® Technic ™ (42112). Z 8 robustnimi kolesi, premikajočim se motorjem, odpirajočo se voznikovo kabino in velikim mešalnim bobnom je videti tako kot pravi. Otroci lahko boben obračajo ročno ali pa ga nastavijo, da se obrača, ko potiskajo tovornjak in opazujejo, kako se obrača. Ko boben obrnejo v nasprotni smeri urnega kazalca, bodo videli razkladanje betona. 
Kocke
Kocke namenjene Fantu
Zvrst Gradbeni stroji
Lego serija Technic
Starost 10+ let
Število kosov 1163
Splošni podatki
Kolekcija 2020

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha