Kategorije
Lego Ninjago 71717 Potovanje v lobanjske ječe

Lego Ninjago 71717 Potovanje v lobanjske ječe

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016617023
Na zalogi (kos) : 8
  • 30,39 €

    31,99 €   (- 5%)
  • Brez DDV: 24,91 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Ninjago 71717 Potovanje v lobanjske ječe

Pomagajte rešiti ninjo, ujeto v jamo Shintaro. Združite moči z drugimi nindžami in se lotite reševalne misije. Na tej pustolovščini boste svojo moč preizkusili v akcijski družabni igri Uporabite vse svoje nindža spretnosti in se izogibajte pasti, nevarnim pajkom in se prebijte skozi zapornico Murta.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Fantu
Lego serija Ninjago
Starost 7+ let
Število kosov 401

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha