Kategorije
LEGO My City 60292 Mestno središče

LEGO My City 60292 Mestno središče

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016912012
Na zalogi (kos) : 12
  • 104,50 €

    110,00 €   (- 5%)
  • Brez DDV: 85,65 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

LEGO My City 60292 Mestno središče

V LEGO® City mestnem središču je vedno živahno. Shirley Keeper se je pripeljala v svojem tovornjaku, da bo pobrala zabojnike z reciklažo, policisti lovijo zlikovca, gasilec pa se bojuje s požarom, ki se je razplamtel v piceriji. Poglej, koliko kulskih infrastrukturnih podrobnosti je v tem kompletu! Tu so celo avtopralnica, polnilno mesto za električne avtomobile in park z otroškim vrtiljakom. Pa še dojo lahko obiščeš in se naučiš borilnih veščin – to je pa res super! Za otroke od 6+ letŠtevilo kock 790

 OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Lego serija City
Starost 6+ let
Število kosov 790 kos
Splošni podatki
Kolekcija 2021

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha