Kategorije
LEGO My City 60290 Rolkarski park

LEGO My City 60290 Rolkarski park

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016911510
Na zalogi (kos) : 4
  • 30,39 €

    31,99 €   (- 5%)
  • Brez DDV: 24,91 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

LEGO My City 60290 Rolkarski park

V LEGO® Cityju vlada veliko razburjenje, saj se odvija predstavitev rolkarskih veščin strokovnjakov vseh starosti in zvrsti. Cesto so v ta namen zaprli in promotorka Vita Rush tekmovalcem in obiskovalcem podaja pločevinke z osvežilno pijačo, ki so zložene na poltovornjaku. Poglej, tu je tudi športnik na invalidskem vozičku, ki izvaja vsakovrstne trike na klančini, voznik BMX-a pa dokazuje svojo neverjetno spretnost na prevesni gugalnici. Res sta izjemna! Za otroke od 5+ letŠtevilo kock 195

 OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 letKocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Lego serija City
Starost 5+ let
Število kosov 195 kos
Splošni podatki
Kolekcija 2021

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha