Kategorije
Lego Friends 41425 Olivijin cvetlični vrt

Lego Friends 41425 Olivijin cvetlični vrt

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016619102
Na zalogi (kos) : 45
  • 9,49 €

    9,99 €   (- 5%)
  • Brez DDV: 7,78 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Friends 41425 Olivijin cvetlični vrt

Pripravi se, čas je za lov na rastline! Pridruži se Oliviji in njenemu hrčku Rumbarju na kulskem vozilu, ki ga je sama izumila. Šla sta nabirat divje rože, ki jih bosta proučevala v njenem rastlinjaku. Zobu pokaži, kako je treba skrbeti za rastline. Z vilami lahko izkoplje plevel, nato pa rastline zalije z vedrcem. Odpri okno rastlinjaka in do rastlin spusti sončno svetlobo.

starost: 6+,

Igrača ni primerna za otroke do 3 let.  
Kocke
Kocke namenjene Deklici
Lego serija Friends
Starost 6+ let
Število kosov 92

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha