Kategorije
Joie Literax 4 Zimska vreča Ember

Joie Literax 4 Zimska vreča Ember

ProizvajalecJoie
Šifra: A1112JAEMB000
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 49,00 €

  • Brez DDV: 40,16 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Joie Literax 4 Zimska vreča Ember

Spoznajte Joie zimsko vrečo za voziček Litetrax! V najhladnejših dneh v letu se bo malček med vozičkanjem grel v tej topli in prijetno mehki zimski vreči. Mehka izolacija s konturami in blazinami ohranja toploto. Zimska vreča je primerna za vse modele Joie vozičkov Litetrax. Namestitev na voziček poteka hitro in enostavno. Izdelana je iz tople in praktične tkanine. Joie zimsko vrečo lahko operete v pralnem stroju. Ko ni v uporabi jo lahko pospravite v priročno torbico, ki je na voljo v kompletu z zimsko vrečo.    
Dodatek k vozičku
Tip Zimska vreča

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha