Kategorije
ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok

Italtrike ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok

ProizvajalecItaltrike
Šifra: 9611ESP9915
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
 • 3.941,00 €

  4.149,00 €   (- 5%)
 • Brez DDV: 3.230,33 €

Razpoložljive možnosti


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za 6 otrok
Odličen voziček za vrtce, saj se vožnja enostavno upravlja iz ročke, Pogon na elektriko pa poskrbi, da je vsak sprehod novo doživetje brez utrujenosti. Avtonomija vozička je do 3 ure. Italtrike Espresso je zasnovan z mislijo na uporabnost, udobje in predvsem varnost otrok. Otroci se vkrcajo v voziček skozi stranska vrata, ki se odprejo in zapirajo od zunaj. S tem je uporaba varna in udobnejša. Sedeži imajo zaradi varnosti tudi vzglavnike. Možna namestitev oblazinjenja na sedeže, ki se enostavno menja in opere.Espresso ima mehka, a polna kolesa, katerih ni mogoče predreti. Naj bo vožnja po utrjenih mestnih poteh ali po makadamskem podeželju bo Espresso vsemu kos brez težav. Zaradi pogona na elektriko je vožnja tako v hrib kot v dolino udobna in varna. Za vse poskrbi Espresso. Vožnja se upravlja preko plina na ročki za potiskanje. Iz varnostnih razlogov se voziček ustavi takoj, ko roko odstranite iz ročke. Celoten voziček je izdelan iz enega kosa zelo odpornih in trpežnih umetnih mas, zaradi česar bo voziček  lahko v uporabi mnogo let. TUV Certifikat ID Z-5286/17/3510 Z za skladnost z DIN EN 1888:2012-06, DIN EN 71-3-2014-12, AfPS GS 2014:01 PAK. Izdelek ne vsebuje ftalatov. Varen za otroke in odrasle!   Dodatki s katerimi lahko prilagodite vaš Espresso:
 • SET NALEPK
  Voziček ali lahko bi rekli kar minibus lahko tudi personalizirate z nalepkami.
 • AKUMULATORJI
  Povečajte avtonomijo vozička vse do 4 ure uporabe z 70Ah akumulatorjem (2 kosa x 35 Ah).
 • OBLAZINJENJE
  Mehko sedežno oblazinjenje, ki se enostavno namesti in sname ter opere.
 • ALU OGRODJE STREHE
  Na ogrodje je možno namestiti sončno streho, zaščito pred dežjem in vetrom ter zaščito pri skladiščenju
 • SONČNA STREHA
  Zaščita pred soncem in UV sevanjem. Enostavna namestitev na nosilce
 • ZAŠČITA PRED DEŽJEM IN VETROM
  V primeru dežja in vetra lahko zaščito enostavno pritrdite na nosilce. Prednje in zadnje odprtine zagotavljajo dobro cirkulacijo zraka.
 • ZAŠČITA PRI SKLADIŠČENJU
  Ščiti izdelek v obdobju skladiščenja.
Voziček
Voziček je namenjen za prevoz 6 otrok
Tip koles pri vozičku Klasična (polna)
Tip pasov pri vozičku 3 točkovni
Voziček je primeren do teže do 100 kg skupaj

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha