Kategorije
Italtrike ABC Cavallino Chocolate

Italtrike ABC Cavallino Chocolate

ProizvajalecItaltrike
Šifra: BI-ABC0022
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 109,90 €

  • Brez DDV: 90,08 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Italtrike ABC Cavallino Chocolate

Linija Chocolate združuje serijo artiklov, ki so si zelo blizu glede uporabljenih materialov, hkrati pa imajo različne oblike in funkcionalnost. To so artikli ki nas pripeljejo nazaj v preteklost v čas ko so igrače izdelovali doma iz lesa. Klasični leseni gugalni konj Karateristike:
  • Primeren za otroke od 1-3 let
  • Nosilnost do 25kg
  • Elegantne vintage oblike
  • Dimenzije 32 x 60 x 44h cm
  • Teža 2 kg
    – Proizvedeno v Italiji  ​​
Vozilo za otroka
Dimenzije v cm (š*d*v) 43 x 52 x 55h cm
Kolekcija 2018
Licenca Brez licence
Namenjen prevozu 1 otroka
Pogon Nožni
Primeren za težo do 25 kg
Starost 1+ let
Teža v kg 4,3 kg
Vrsta vozila Poganjalec

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha