Kategorije
Torba  Electa DUAL BAG Chelsea Grey

Inglesina Torba Electa DUAL BAG Chelsea Grey

ProizvajalecInglesina
Šifra: AX91P0CSG
Predviden dobavni rok:  6-12 delovnih dni 
  • 99,00 €

  • Brez DDV: 81,15 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Torba Inglesina Electa DUAL BAG Chelsea Grey

Modularna torba, iz katere dobite 2 torbi. Torba Dual Bag, 2 torbi v enem, kar pomeni da lahko za krajše izlete snamete manjšo torbo in jo odnesete s seboj. Z dvojno torbo Electa je vse na dosegu roke. Udobna, velika, večnamenska torba, ki ima številne notranje predele za boljšo preglednost otrokovih izdelkov. Torba ima 2 velika toplotno izolirana žepa, ki omogočajo vzdrževanje temperature.  Priložena podložena previjalna blazina dimenzije 58,5 x 34,5 cm. Dimenzije 38 x 17 x 28 cm
Dodatek k vozičku
Kolekcija 2022
Tip Previjalna torba

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha