Kategorije
Cybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Granite Black

Cybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Granite Black

ProizvajalecCybex
Šifra: 4058511910345
Na zalogi (kos) : 169
  • 185,99 €

    199,99 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 152,45 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Cybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Granite Black

Otroški avto sedež Solution S i-Fix

Izdelan z mislijo na vašega otroka: Solution S i-Fix raste z vašim otrokom od 3 do 12 let in se prilagaja spreminjajočim se potrebam, prav tako kot to počnejo starši. Ta vsestranski otroški avto sedež je sedaj certificiran po najnovejšem varnostnem standardu UN R129/03, ki vključuje izboljšane postopke testiranj v primeru bočnih trkov.

Otroški avto sedež Solution S i-Fix

Nagibna opora za glavico preprečuje, da bi glavica spečega otroka omahnila iz varnega območja sedeža, kar poleg izboljšanega sistema linearne zaščite pri bočnem trku, še dodatno povečuje varnost v primeru bočnega trka. Poleg tega 12 nastavitev višine opore za glavico zagotavlja vašemu odraščajočemu otroku stalno udobno potovanje. Oporo lahko enostavno prilagodite le z eno roko kar med vožnjo.

Preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej

Patentirana nagibna opora za glavico preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej.Zagotavlja, da otrokova glavica ves čas ostane v varnem območju, kar je še posebej pomembno v primeru bočnega trka.

Zmanjša udarno energijo pri bočnem trku

Izboljšan sistem linearne zaščite v primeru bočnega trka pri otroškem avto sedežu Solution S i-Fix, nudi večjo zaščito v primeru bočnega trka. Sistem L.S.P. zmanjša udarne sile bočnega trka za približno 25%, v primerjavi z istim otroškim avto sedežem brez podaljšanega sistema L.S.P.

Raste z otrokom

Sedež Solution S i-Fix raste z vašim otrokom od 3 do 12 let, kar je dolg časovni okvir rasti. Prilagoditev višine v 12 položajev omogoča, da sedež raste skupaj z otrokom in ponuja izjemno dolgo uporabnost. Zaščiti za glavico rasteta skupaj z otrokovimi potrebami po osebnem prostoru. Pametno upravljanje z eno roko omogoča staršem hitro in enostavno prilagajanje.

Ohranja udobno telesno temperaturo

Vgrajen sistem zračenja pri sedežu Solution S i-Fix zagotavlja udobno temperaturo sedeža tudi v vročih dneh.

Za dodatno stabilnost in varnost

Za enostavno namestitev in dodatno stabilnost je Solution S i-Fix opremljen z ISOFIX-om. Lahko se uporablja tudi v vozilih brez ISOFIX-a.

Vašemu otroku zagotavlja udobno vožnjo skozi leta

Izjemno široka in globoka sedežna blazina zagotavlja vašemu otroku udobno vožnjo skozi leta.

Odlično se prilagaja

Nagibna opora za hrbet sedeža Solution S i-Fix se prilagodi vsakemu avtomobilskemu sedežu.

Varnost za vašega otroka

Sedežna školjka Solution S i-Size, ki absorbira energijo, absorbira udarne sile trka in zaščitniško objame otroka.Dimenzije 40,5 x 50 x 61h cmDimenzije sedežnega dela 34 x 32,5 cmTeža 6,2 kg

Avtosedež
Tip namestitve I-Size
Skupina 2/3
Primeren za težo 15-36 kg
Starost cca 3-12 let
Homologiran i-Size (R129)
SIP (side impact system) Da (L.S.P)
Strehica Ne
Dovoljena namestitev Na sedeže z IsoFix nastavki
Oblazinjenje Iz koži prijaznih materialov.
Prezračevanje Da
Ročka za prenašanje Ne
Nastavitev naklona Da
Nastavitev vzglavnika Da, po višini v 11 položajev
Nastavitev pasov Da, po višini
Smer namestitve V smeri vožnje
Funkcija gugalnika Ne
Splošni podatki
Kolekcija 2020
Teža v kg 6,2 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 40,5 x 50 x 53,5-74 h cm
Barva Črna

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha