Kategorije
Hot Wheels CITY Garage

Mattel Hot Wheels CITY Garage

ProizvajalecMattel
Šifra: BIX19264
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 139,90 €

  • Brez DDV: 114,67 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Hot Wheels CITY Garage

Potrebujete garažo za svoje avtomobile?  Pred vami je garaža za 100 vozil. A pred vami je tudi izziv. Požrešni T-Rex in dirkališče in dvigalo.Kdo bo zmagovalec?Glavna novost je nova ploščad v garaži Hot Wheels id ( opcijski nakup)  kjer se lahko povežete, skenirate važe vozilo in že dirkate z nasprotniki.Poleg dobite 2 vozili.Višina 90 cm          
Igrača
Igrača namenjena Fantu
Zvrst Klasična igrača
Mali junaki Hot Wheels
Starost 5+ let
Kolekcija 2021

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha