Kategorije
Otroški stol Jesen Yellow

Froc Otroški stol Jesen Yellow

ProizvajalecFroc
Šifra: BI-JB-Y
Status zaloge: Partnerska zaloga
Predviden dobavni rok:  Na zalogi 
  • 236,50 €

  • Brez DDV: 193,85 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Želite stol, ki ga kupite samo enkrat in zadosti vsem potrebam od otrokovega  6 meseca dalje ( z opcijskim dokupom Froc Baby Seta)  pa vse do 10/12 let. Potem je vaša izbira FROC.

Otroški stol FROC Jesen Yellow

Froc je nastavljiv lesen otroški stol ki ga odlikuje izredna stabilnost, saj je težišče stola vedno na sredini. Tole stabilnost zagotavlja ena masivna noga s štiritočkovnim križem.  Narejen iz masivnega jesenovega lesa. Sam stol (brez dodatkov) je primeren za uporabo od 2+ let. Froc nastavljate preko 3 nastavitev, ki so
  • Višino od tal, nastavljiva višina od 44 do 67 cm 
  • Višino nožnega naslona nastavljiva od 16 do 46 cm
  • Položaj hrbtnega naslona
Za dodatno varnosti poskrbi tudi varovalo, ki ga kasneje, ko je otrok večji enostavno odstranite. Na voljo v 5 različnih barvnih kombinacijah Stol ima tudi certifikat EN-14988-1 in 14988-2 in garancijo 5 let.      
Stolček za hranjenje
Tip Prostostoječ
Uporaben od 6+ mesecev
Funkcija ležalnika Ne
Funkcija posteljice Ne
Nastavljiva višina Da
Nastavljiv naklon Da
Naslon za noge Da
Ogrodje Leseno
Opremljen s kolesi Ne
Oblazinjenje Na voljo opcijsko
Skladen s standardom EN 14988-1/2
Kolekcija 2022
Splošni podatki
Barva Rumena

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha