Kategorije
Otroški stol Jesen Oreh-Olive Green

Froc Otroški stol Jesen Oreh-Olive Green

ProizvajalecFroc
Šifra: BI-JO-G
Status zaloge: Partnerska zaloga
Predviden dobavni rok:  Na zalogi 
  • 236,50 €

  • Brez DDV: 193,85 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Želite stol, ki ga kupite samo enkrat in zadosti vsem potrebam od otrokovega  6 meseca dalje ( z opcijskim dokupom Froc Baby Seta)  pa vse do 10/12 let. Potem je vaša izbira FROC.

Otroški stol FROC Jesen Oreh-Olive Green

Froc je nastavljiv lesen otroški stol ki ga odlikuje izredna stabilnost, saj je težišče stola vedno na sredini. Tole stabilnost zagotavlja ena masivna noga s štiritočkovnim križem.  Narejen iz masivnega jesenovega lesa. Sam stol (brez dodatkov) je primeren za uporabo od 2+ let. Froc nastavljate preko 3 nastavitev, ki so
  • Višino od tal, nastavljiva višina od 44 do 67 cm 
  • Višino nožnega naslona nastavljiva od 16 do 46 cm
  • Položaj hrbtnega naslona
Za dodatno varnosti poskrbi tudi varovalo, ki ga kasneje, ko je otrok večji enostavno odstranite. Na voljo v 5 različnih barvnih kombinacijah Stol ima tudi certifikat EN-14988-1 in 14988-2 in garancijo 5 let.      
Stolček za hranjenje
Tip Prostostoječ
Uporaben od 6+ mesecev
Funkcija ležalnika Ne
Funkcija posteljice Ne
Nastavljiva višina Da
Nastavljiv naklon Da
Naslon za noge Da
Ogrodje Leseno
Opremljen s kolesi Ne
Oblazinjenje Na voljo opcijsko
Skladen s standardom EN 14988-1/2
Kolekcija 2022
Splošni podatki
Barva Zelena

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha