Kategorije
Električni štirikolesnik Peg Perego CORRAL T-REX 330W Pink

Peg Perego Električni štirikolesnik CORRAL T-REX 330W Pink

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 9501219
Status zaloge: Partnerska zaloga
Predviden dobavni rok:  Na zalogi 
  • 300,14 €

  • Brez DDV: 246,02 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Štirikolesnik CORRAL T-REX je postal še boljši, še močnejši in še bolj zabaven. S skupno močjo motorjev kar 330W se ta štirikolesnik zlepa ne bo ustavil. Peg Perego zopet dviguje lestvico za druge proizvajalce.

Otroški štirikolesnik 12V Corral-T-Rex 330W Pink

Made in Italy - najboljše za vašo deklico

Corral-T-Rex 330W Pink je idealen za brezpotja in nudi ogromno adrenalinske zabave za majhne in večje otroke. Ker je možno blokirati drugo prestavo je primeren že za otroke starosti 3+ let.  Zaradi velikih koles je udoben za uporabo in zelo stabilen. Štirikolesnik potrebuje le še dovolj prostora za noro zabavo! Štirikolesnik Corral-T-Rex 330W Pink ima dovolj moči, da premaga naklone do 10% in se požene vse do 6,7 km/h. Za začetnika se pri štirikolesniku blokira 2 prestavo in Corral-T-Rex 330W Pink v prvi prestavi doseže 3,4 km/h, kasneje, ko pa je otrok že vešč vožnje se mu odklene 2 prestavo v kateri štirikolesnik  doseže do 6,7  km/h. Štirikolesnik tudi samodejno zavira takrat, ko otrok dvigne nogo iz stopalke za plin. Šasija štirikolesnika je v celoti zaprta kot je to že v navadi pri blagovni znamki Peg Perego. Otrok tako ne more doseči električne napeljave. Štirikolesnik pa je obenem zaščiten pred vplivi vode in peska.  Paša za oči pa so zagotovo detajli same izdelavi in dodatki, kot so antena, dvojna izpušna cev in zvočni in svetlobni učinki. Na štirikolesnik lahko priključite vaš mp3 predvajalnik in otrok med vožnjo posluša njegovo najljubšo glasbo.   O potrebnem polnjenju vas opozori tudi vgrajen prikazovalnik statusa baterije.   Če izberete štirikolesnik Corral-T-Rex 330W Pink proizvajalca Peg Perego ste lahko prepričani, da ste izbrali kvaliteten izdelek, ki bo vam in vašim otrokom dolgo služil.  

 OPOZORILO: NI primerno za otroke do 3 let

Vozilo za otroka
Audio oprema MP3 priključek
Avtonomija pri polni obremenitvi do 33 min
Baterija, polnilec Priložena
Daljinsko upravljanje Ne
Dimenzije v cm (š*d*v) 64,5 x 99,5 x 65,5 cm
Hitrost po prestavah 1 prestava do 3,4 km/h, 2 prestava do 6,7 km/h
Kolekcija 2021
Kolesa Trda
Licenca Brez licence
Maksimalna hitrost 6,7 km/h
Namenjen prevozu 1 otroka
Napetost napajanja 12 V
Pedal za plin Da
Pedal za zavoro Ne
Pogon Na akumulator
Pogon na 2 kolesa
Premaga naklon do do 10%
Prestave 2 naprej, 1 nazaj
Primeren za težo do 40 kg
Sedež Plastični
Skupna moč (W) Skupaj 330W (2x 165W)
Smer vožnje Naprej in nazaj
Starost 3+ let
Svetlobna oprema Delujoče luči
Tip akumulatorja VRLA zaprti
Varnostni pasovi Ne
Vrsta vozila Štirikolesnik
Zavora Samodejna, ko se sprosti plin
Zvoki Zvok motorja, Hupa
Splošni podatki
Kolekcija 2021
Teža v kg 15,3 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 64,5 x 99,5 x 65,5 cm
Barva Pink

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha