Kategorije

Dodatki za vozičke

Široka ponudba dodatkov za otroške vozičke vseh znamk, ki jih najdete v naši ponudbi

Cybex

Torba Za Pripomočke - JS Cherub - Blue

Cybex Torba Za Pripomočke - JS Cherub - Blue Čudovite previjalna torba PLATINUM ima veliko prostora za shranjevanje vseh potrebščin, ki jih želite imeti vedno s seboj...

199,99 €

Literax 4 Zimska vreča Ember
Literax 4 Zimska vreča Ember
Ni na zalogi
Joie

Literax 4 Zimska vreča Ember

Joie Literax 4 Zimska vreča Ember Spoznajte Joie zimsko vrečo za voziček Litetrax! V najhladnejših dneh v letu se bo malček med vozičkanjem grel v tej topli in prijetno mehki zimski vreči. Mehka izolacija s konturami in blazinami ohranja toploto. Zi..

39,00 €

Joolz

Zaščita proti soncu za voziček Day2 – Comfort Cover

Joolz Zaščita proti soncu za voziček Day2 – Comfort Cover Posebna zaščita za Joolz Day2 vozičke je namenjena dodatni zaščiti vašega otroka pred soncem. Čudovito oblikovana in zelo enostavna za uporabo, z možnostjo namestitve tako na košarko kot tudi..

44,99 €

Joolz

Torba Za Pripomočke Uni2 - Classic Blue

Joolz Torba Za Pripomočke Uni2 - Classic Blue Torba za pripomočke Joolz Day2 lahko s svojim izgledom očara prav vsakogar. Na voljo v ujemajočih barvah z vozički Joolz Day2 in ostalo dodatno opremo iz kolekcije Day2. Na zunanji strani torbe sta dva d..

129,99 €

Joolz

Torba za pripomočke - Timeless Taupe

Joolz Torba za pripomočke - Timeless Taupe Torba za pripomočke Joolz Uni 2 lahko s svojim izgledom očara prav vsakogar. Navzven elegantna, znotraj praktična. Velika zadrga poskrbi za lažjo dostopnost do notranjosti, v kateri je dovolj prostora za ve..

129,99 €

Joolz

Torba za pripomočke - Premium Pink

Joolz Torba za pripomočke - Premium Pink Torba za pripomočke Joolz Uni 2 lahko s svojim izgledom očara prav vsakogar. Navzven elegantna, znotraj praktična. Velika zadrga poskrbi za lažjo dostopnost do notranjosti, v kateri je dovolj prostora za veli..

129,99 €

Joolz

Torba za pripomočke - Modern Blue

Joolz Torba za pripomočke - Modern Blue Torba za pripomočke Joolz Uni 2 lahko s svojim izgledom očara prav vsakogar. Navzven elegantna, znotraj praktična. Velika zadrga poskrbi za lažjo dostopnost do notranjosti, v kateri je dovolj prostora za velik..

129,99 €

Joolz

Torba za Pripomočke - Awsome Antracite

Joolz Torba za Pripomočke - Awsome Antracite Torba za pripomočke Joolz Day+ lahko s svojim izgledom očara prav vsakogar. Na voljo v ujemajočih barvah z vozički Joolz Day+ in ostalo dodatno opremo iz kolekcije Day+. Na zunanji strani torbe sta dva do..

129,99 €

Joolz

Senčnik za voziček Day/Geo - Timeless Taupe

Joolz Senčnik za voziček Day/Geo - Timeless Taupe Unikatno oblikovan senčnik nudi dodatno senco, ki jo potrebuje vaš malček. Je prilagodljiv in ravno prav velik. Barvno se sklada s kolekcijo Joolz Day+...

39,99 €

Joolz

Senčnik za voziček Day/Geo - Premium Pink

Joolz Senčnik za voziček Day/Geo - Premium Pink Unikatno oblikovan senčnik nudi dodatno senco, ki jo potrebuje vaš malček. Je prilagodljiv in ravno prav velik. Barvno se sklada s kolekcijo Joolz Day+...

39,99 €

Joolz

Senčnik za voziček Day/Geo - Modern Blue

Joolz Senčnik za voziček Day/Geo - Modern Blue Unikatno oblikovan senčnik nudi dodatno senco, ki jo potrebuje vaš malček. Je prilagodljiv in ravno prav velik. Barvno se sklada s kolekcijo Joolz Day+...

39,99 €

Joolz

Senčnik za Voziček - Awsome Antracite

Joolz Senčnik za Voziček - Awsome Antracite Unikatno oblikovan senčnik nudi dodatno senco, ko jo potrebujete. Je prilagodljiv in ravno prav velik. Barvno se sklada s kolekcijo Joolz Day+...

39,99 €

Joolz

Comfort Cover za Aer - White

Joolz Comfort Cover za Aer - White UV prekrivalo za voziček vam omogoča, da vaš otrok varno spi v mirnem okolju in je zaščiten pred soncem...

44,99 €

Joie

zimska vreča Therma Winter Grey Fannel

Joie zimska vreča Therma Winter Grey Fannel Za brezskrbna in nadvse prijetna vozičkanja tudi v najhladnejših mesecih poskrbi izjemno topla zimska vreča Joie Therma. Zimska vreča je primerna za vse modele Joie vozičkov. Namestitev na poljuben Joie vo..

79,00 €

Joie

zimska vreča Therma Winter Coal

Joie zimska vreča Therma Winter Coal Za brezskrbna in nadvse prijetna vozičkanja tudi v najhladnejših mesecih poskrbi izjemno topla zimska vreča Joie Therma. Zimska vreča je primerna za vse modele Joie vozičkov. Namestitev na poljuben Joie voziček p..

79,00 €

Picci

Vzmetnica za košaro Aptica in Aptica XT

Vzmetnica za košaro Inglesina Aptica in Aptica XT Mehka vzmetnica nudi vašemu otroku dodatno dvojno udobje v prvih mesecih življenja. Vzmetnica ima odprtine za prehod varnostih pasov v kolikor uporabljate Kit Avto za prevoz otroka v košari, medtem k..

29,90 €

Cybex

zimska vreča za voziček Gold blue

Cybex zimska vreča za voziček Gold blue   ZImska vreča Cybex je sestavljena iz funkcionalnih materialov, ki so enostavni za nego, in vašega malčka ščitijo pred vsemi vremenskimi vplivi . Notranja podloga iz flisa poskrbi, da se vaš otrok počuti pri..

89,99 €

Cybex

torba za pripomočke Platinum butterfly multicolor

Cybex torba za pripomočke Platinum butterfly multicolor Previjalna torba PRIAM je popoln spremljevalec z devetimi notranjimi žepi, izolirnim, odstranljivim držalom za steklenice, previjalno preprogo in mokrim predelkom je resnično organizacijski tal..

199,99 €

Cybex

dodatna polička za drugega otroka Platinum Priam black

Cybex dodatna polička za drugega otroka Platinum Priam black   Naj se vaš starejši otrok pridruži vsem vašim sprehajalnim dogodivščinam z otrokom z otroško desko Cybex Priam. Zagotavlja zabavno in varno vožnjo za vašega malčka, se enostavno pritrdi..

89,99 €

Joolz

Dodatni Sedež Za Drugega Otroka Geo2 - Classic Blue

Joolz Dodatni Sedež Za Drugega Otroka Geo2 - Classic Blue Razširljiv set Joolz Geo² classic blue je sestavljen iz spodnjega sedežnega okvirja in spodnje tkanine za košaro ali sedež. Tako lahko Joolz Geo² voziček enostavno spremenite v duo otroški vo..

299,00 €

Cybex

Košara Za Voziček Priam - Mustard Yellow

Cybex Košara Za Voziček Priam - Mustard Yellow Lahka globoka košara je primeren od rojstva do približno 6 mesecev ali do 9 kg. Ležišče iz mehke pene zagotavlja maksimalno udobje in zdravo okolje za vašega otroka.Globoka košara je zelo prostorna, not..

329,99 €

Nosilec za stekleničke Ni na zalogi
Mamas & Papas

Nosilec za stekleničke

Nosilec za stekleničke Mamas & Papas - držalo za steklenice  ..

19,00 €

Vložek Grey
Vložek Grey
5% Ni na zalogi
Mamas & Papas

Vložek Grey

Vložek Mamas & Papas Grey Vložek za novorojenčka Mamas & Papas bo vašemu malčku zagotovil dodatno podporo in udobje. Idealen je za novorojenčke in njihove občutljive glave. Značilnosti: odlična podpora za glavo - vložek zagotavlja doda..

38,00 € 40,00 €

Senčnik Ocarro - Grey Mist 5% Ni na zalogi
Mamas & Papas

Senčnik Ocarro - Grey Mist

Senčnik Mamas & Papas Ocarro - Grey Mist Zaščitite svojega otroka na sprehodih s senčnikom Mamas & Papas za voziček Ocarro. Značilnosti: zaščita pred soncem UPF 50+ trdna oblika za največjo vzdržljivost preprosto nameščanje in odstranjevanje d..

56,05 € 59,00 €

Prikazujem 1 do 24 od 343 (15 strani)