Kategorije

Dodatki za vozičke

Široka ponudba dodatkov za otroške vozičke vseh znamk, ki jih najdete v naši ponudbi

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Tortora 13% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Tortora

Zimska vreča PICCI THERMO BIG TortoraVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primerni za ..

111,90 € 129,00 €

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Grey 13% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Grey

Zimska vreča PICCI THERMO BIG GreyVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primerni za upo..

111,90 € 129,00 €

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Nero Fluo 13% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Nero Fluo

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Nero FluoVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primerni z..

111,90 € 129,00 €

Zimska vreča PICCI THERMO BIG UNI LIGHT 100gr grey 9% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO BIG UNI LIGHT 100gr grey

Zimska vreča PICCI THERMO BIG UNI LIGHT 100gr greyVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni...

116,90 € 129,00 €

Zimska vreča PICCI THERMO BIG UNI LIGHT 100gr blue 9% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO BIG UNI LIGHT 100gr blue

Zimska vreča PICCI THERMO BIG UNI LIGHT 100gr blueVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni...

116,90 € 129,00 €

Zimska vreča PICCI THERMO BIG platinum - Special Edition 10% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO BIG platinum - Special Edition

Zimska vreča PICCI THERMO BIG platinum - Special EditionVečja special edition univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni mate..

179,90 € 199,00 €

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Denim 10% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Denim

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL DenimManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in av..

76,50 € 84,90 €

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Grey 10% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Grey

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL GreyManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in avt..

76,50 € 84,90 €

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Beige 10% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Beige

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL BeigeManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in av..

76,50 € 84,90 €

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Acqua 10% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Acqua

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL AcquaManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in av..

76,50 € 84,90 €

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Red 10% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Red

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL RedManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in avto..

76,50 € 84,90 €

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Rosso 13% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Rosso

Zimska vreča PICCI THERMO BIG RossoVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primerni za up..

111,90 € 129,00 €

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Blue Navy 10% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Blue Navy

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Blue NavyManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar i..

76,50 € 84,90 €

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Blue Navy 13% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Blue Navy

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Blue NavyVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primerni z..

111,90 € 129,00 €

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL rosa 10% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL rosa

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL rosaManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in avt..

76,50 € 84,90 €

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Roza fluo 13% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Roza fluo

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Roza fluoVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primerni z..

111,90 € 129,00 €

Zimska vreča PICCI SMALL Perla-Stelle Grey 16% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI SMALL Perla-Stelle Grey

Zimska vreča PICCI SMALL Perla-Stelle GreyManjša univerzalna zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in avto..

99,90 € 118,90 €

Zimska vreča PICCI SMALL Blu-Stelle Bianche 16% Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča PICCI SMALL Blu-Stelle Bianche

Zimska vreča PICCI SMALL Blu-Stelle BiancheManjša univerzalna zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in avt..

99,90 € 118,90 €

Baby Jogger

Dežna prevleka za voziček Cam CORTINA X3

Dežna prevleka za voziček Cam CORTINA X3 Otroka ščiti pred dežjem in vetrom Zračna, omogoča pretok zraka Material brez PVC in BPA  ..

29,90 €

Torba Brevi GUSCIO Mint Green Ni na zalogi
Brevi

Torba Brevi GUSCIO Mint Green

Torba Brevi GUSCIO Mint GreenElegantna in praktična torba  Brevi Guscio ponuja prostorno notranjost za shranjevanje vseh potrebščin za sprehode z otrokom.Narejena iz certificiranega materiala Oeko-TexTorba vključuje 2 zunanja in notranje žepe. V notr..

69,90 €

Torba Brevi GUSCIO Blue Jeans Ni na zalogi
Brevi

Torba Brevi GUSCIO Blue Jeans

Torba Brevi GUSCIO Blue JeansElegantna in praktična torba  Brevi Guscio ponuja prostorno notranjost za shranjevanje vseh potrebščin za sprehode z otrokom. Narejena iz certificiranega materiala Oeko-TexTorba vključuje 2 zunanja in notranje žepe. V not..

69,90 €

Torba Brevi GUSCIO Dark Grey Ni na zalogi
Brevi

Torba Brevi GUSCIO Dark Grey

Torba Brevi GUSCIO Dark GreyElegantna in praktična torba  Brevi Guscio ponuja prostorno notranjost za shranjevanje vseh potrebščin za sprehode z otrokom. Narejena iz certificiranega materiala Oeko-TexTorba vključuje 2 zunanja in notranje žepe. V notr..

69,90 €

Picci

Termo-regulacijska vzmetnica + vzglavnik PICCI za otroški voziček

Termo-regulacijska vzmetnica + vzglavnik  PICCI za otroški voziček Komplet je sestavljen iz termo-regulacijske vzmetnice in vzglavnika. Narejen je iz Termo clima tkanine, ki pomaga ohranjati kostantno telesno temperaturo otroka na  37 ° C Vzmetnica ..

31,80 €

Picci

PICCI vzmetnica + prevleka za vzmetnico za vozičke Peg Perego in Inglesina Aptica

PICCI vzmetnica + prevleka za vzmetnico za vozičke Peg Perego in Inglesina Aptica Maxi vzmetnica + ločena prevleka za vzmetnico Picci. Vzmetnica je narejena za košaro Peg Perego in Inglesina Aptica. Vzmetnica ima 3 točke, ki so primerne za prehod va..

29,90 €

Prikazujem 1 do 24 od 178 (8 strani)