Kategorije

Dodatki za v avto


Podstavek Isofix - Jane iPlatform
Podstavek Isofix - Jane iPlatform
5% Ni na zalogi
Jane

Podstavek Isofix - Jane iPlatform

Podstavek Isofix - Jane iPlatform Podstavek I-Size je tesno pritrjen na vozilo s sistemom isofix. Sistem isofix povečuje varnost, saj zmanjša tveganje za kakršnokoli napako pri namestitvi.Baza iPlatform izpolnjuje v celoti merila uredbe iSize ECE R1..

166,00 € 174,90 €

Poletna prevleka za avtosedež Primo Viaggo i-Size Peg Perego 5%
Peg Perego

Poletna prevleka za avtosedež Primo Viaggo i-Size Peg Perego

Poletna prevleka - Clima Cover za Primo Viaggo i-Size Poletna prevleka je primerna za model Primo Viaggo i-Size Izdelana iz materiala Tencel, to je svilnato vlakno, ki je sestavljeno iz nanovlaken, ki spejemajo 50% več vlage kot bombaž. Hkrati imaj..

39,90 € 42,00 €

Eko prevleka Clima Cover za avtosedež Viaggio FF105 Peg Perego 7%
Peg Perego

Eko prevleka Clima Cover za avtosedež Viaggio FF105 Peg Perego

Eko prevleka Clima Cover za avtosedež Viaggio FF105 Hkrati imajo večjo toplotno prevodnost in večjo prepustnost vodne pare v primerjavi z bombažem.  Poletna prevleka preprečuje prekomerno potenje otroka Mehka naravna vlakna dajejo otroku občutek mehk..

63,24 € 68,00 €

Zimska vreča za avtosedež Cam NESTI black Ni na zalogi
Cam

Zimska vreča za avtosedež Cam NESTI black

Zimska vreča za avtosedež Cam NESTI blackUniverzalna zimska vreča za avtosedež blagovne znamke Cam. Zunanja stran zimske vreče iz nepremočljive tkanine, notranji del zimske vreče pa je iz toplega flisa. Na notranji strani so zimske vreče so reže za 5..

74,90 €

Zimska vreča za avtosedež Cam NESTI beige Ni na zalogi
Cam

Zimska vreča za avtosedež Cam NESTI beige

Zimska vreča za avtosedež Cam NESTI beigeUniverzalna zimska vreča za avtosedež blagovne znamke Cam. Zunanja stran zimske vreče iz nepremočljive tkanine, notranji del zimske vreče pa je iz toplega flisa. Na notranji strani so zimske vreče so reže za 5..

74,90 €

Podstavek i-Size IQ BASE Venicci
Podstavek i-Size IQ BASE Venicci
Ni na zalogi
Venicci

Podstavek i-Size IQ BASE Venicci

Podstavek i-SIze IQ BASE Venicci Podstavek i-SIze IQ Base je povsem drugačen od večine podstavkov na trgu. Podstavek omogoča namestitev 2 avtosedežev in sicer Venicci Ultralite in Venicci Aerofix.Podstavek in indikator pravilne namestitve. Ob neprav..

179,00 €

Podstavek za avtosedež Momon Isofix
Podstavek za avtosedež Momon Isofix
Ni na zalogi
Momon

Podstavek za avtosedež Momon Isofix

Podstavek za avtosedež Momon IsofixPodstavek isofix v primerjavi s pritrditvijo z varnostnimi pasovi je varnejša, enostavnejša in hitrejša za pritrditev. Primerna za vse avtosedeže skupine 0+ blagovne znamke Momon...

165,00 €

Podstavek za avtosedež Cam BASE 2 in 1 Isofix I-Size Ni na zalogi
Cam

Podstavek za avtosedež Cam BASE 2 in 1 Isofix I-Size

Podstavek za avtosedež Cam BASE 2 in 1 Isofix I-Size Podstavek ki ima 2 zadnja isofix konektorja in tretjo podporno nogo nastavljivo po višini.Podstavek je v skladu z novo uredno R129 in ima indikator pravilne namestitve.Primeren je z vsemi avtosede..

134,90 €

Eko prevleka Clima Cover za avtosedež Viaggio 1-2-3 Peg Perego 5%
Peg Perego

Eko prevleka Clima Cover za avtosedež Viaggio 1-2-3 Peg Perego

Eko prevleka Clima Cover za avtosedež Viaggio 1-2-3 Peg Perego Hkrati imajo večjo toplotno prevodnost in večjo prepustnost vodne pare v primerjavi z bombažem.  Poletna prevleka preprečuje prekomerno potenje otroka Mehka naravna vlakna dajejo otroku o..

46,55 € 49,00 €

Kit auto Peg Perego 2019
Kit auto Peg Perego 2019
7%
Peg Perego

Kit auto Peg Perego 2019

Kit auto Peg Perego Kit auto Peg Perego je primeren za košaro Elite od kolekcije 2019 dalje S kitom je omogočen prevoz otroka v avtu v košari. Skladen z EU standardom ECE R44/04.Kit je primeren za košare od kolekcije 2019 dalje (debelejša vzmetnice..

63,24 € 68,00 €

Dežna prevleka za avtosedež Primo Viaggio SL Peg Perego 5%
Peg Perego

Dežna prevleka za avtosedež Primo Viaggio SL Peg Perego

Dežna prevleka za avtosedež Primo Viaggio SL Peg Perego Dežna prevleka se kot ulita namesti na avtosedež Primo Viaggio SL in omogoča prijetne sprehode tudi v dežju...

27,55 € 29,00 €

Podstavek za avtosedež Inglesina DARWIN Isofix I-Size 10%
Inglesina

Podstavek za avtosedež Inglesina DARWIN Isofix I-Size

Podstavek za avtosedež Inglesina DARWIN Isofix I-Size Podstavek s katerim avtosedež Darwin enostavno namestite in odstranite iz avtomobila. Primeren samo  za uporabo avtosedeža Darwin.Podstavek se v avtomobil namesti z uporabo ISOFIX sistema v vašem..

179,90 € 199,90 €

Podstavek za avtosedež Inglesina CAB 11% Ni na zalogi
Inglesina

Podstavek za avtosedež Inglesina CAB

Podstavek za avtosedež Inglesina CAB Podstavek s katerim avtosedež Cab enostavno namestite in odstranite iz avtomobila. Podstavek se v avtomobil namesti z uporabo vgrajenih avtomobilskih pasov. Avtosedež mora biti nameščen v nasprotni smeri vožnje.P..

44,40 € 49,90 €

Podstavek isofix Baby Jogger za avtosedež City GO I-Size
Podstavek isofix Baby Jogger za avtosedež City GO I-Size
Ni na zalogi
Baby Jogger

Podstavek isofix Baby Jogger za avtosedež City GO I-Size

Podstavek isofix Baby Jogger za avtosedež City GO I-SizeLahek in varen podstavek I-Size se uporablja skupaj z avtosedežem Baby Jogger City Go. Namestitev je enostavna zahvaljujoč nastavkom isofix in osrednji podporni nogi.Dimenzije 60 x 36 x 92 cmTe..

209,90 €

Podstavek i-Size BASE za avtosedež Peg Perego
Podstavek i-Size BASE za avtosedež Peg Perego
13%
Peg Perego

Podstavek i-Size BASE za avtosedež Peg Perego

Podstavek i-Size BASE za avtosedeže Peg Perego  Podstavek i-Size je primeren za avtosedeže:  – Primo Viaggio i-size  – ​Viaggio FF 105 Indikatorji za pravilno pritrditev. Podporna noga je nastavljiva po višini. Priključki so raztegljivi. Homologir..

120,93 € 139,00 €

Opora za vrat Trunki YONDI Grey 7%
Trunki

Opora za vrat Trunki YONDI Grey

Opora za vrat Trunki YONDI Grey Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opreml..

21,20 € 22,90 €

Opora za vrat Trunki YONDI Black 7%
Trunki

Opora za vrat Trunki YONDI Black

Opora za vrat Trunki YONDI Black Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Oprem..

21,20 € 22,90 €

Opora za vrat Trunki YONDI Violet 6%
Trunki

Opora za vrat Trunki YONDI Violet

Opora za vrat Trunki YONDI Violet Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opre..

16,90 € 17,90 €

Opora za vrat Trunki YONDI Pink 6% Ni na zalogi
Trunki

Opora za vrat Trunki YONDI Pink

Opora za vrat Trunki YONDI Pink Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opreml..

16,90 € 17,90 €

Opora za vrat Trunki YONDI Orange 6%
Trunki

Opora za vrat Trunki YONDI Orange

Opora za vrat Trunki YONDI Orange Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opre..

16,90 € 17,90 €

Opora za vrat Trunki YONDI Blue 6%
Trunki

Opora za vrat Trunki YONDI Blue

Opora za vrat Trunki YONDI Blue Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opreml..

16,90 € 17,90 €

Opora za vrat Trunki YONDI Red 6%
Trunki

Opora za vrat Trunki YONDI Red

Opora za vrat Trunki YONDI Red Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremlj..

16,90 € 17,90 €

Opora za vrat Trunki YONDI Yellow 6%
Trunki

Opora za vrat Trunki YONDI Yellow

Opora za vrat Trunki YONDI Yellow Mehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opre..

16,90 € 17,90 €

Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad Green 7%
Trunki

Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad Green

Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad Green Trunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi. ..

9,20 € 9,90 €

Prikazujem 1 do 24 od 57 (3 strani)