Kategorije

Dodatki za v avto


Letna prevleka za avtosedeže joie i-TRAVER Ni na zalogi
Joie

Letna prevleka za avtosedeže joie i-TRAVER

Letna prevleka za avtosedeže joie i-TRAVER Letna prevleka za avtosedež Joie i-TRAVER je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letnih prevlek prihaja v toplejših mesecih.  ..

39,00 €

Dežna prevleka za avtosedež
Dežna prevleka za avtosedež
5% Ni na zalogi
Mamas & Papas

Dežna prevleka za avtosedež

Dežna prevleka za avtosedež Mamas & Papas Vreme je lahko nepredvidljivo, zato bodite pripravljeni na dež z deževno odejo Mamas & Papas. PVC prevleko za dež je enostavno namestiti na avtosedež. Pomaga zaščititi vašega otroka pred dežjem in ostane su..

38,00 € 40,00 €

Cybex

baza za avtosedež Z i-Size black black

Cybex baza za avtosedež Z i-Size black blackCYBEX BASE Z–Isofix podstavek za avtomobilske sedeže Sirona Z i-Size in Cloud Z i-Size, omogoča 360 ° vrtenje sedeža.Isofix podstavek Cybex Base Z za otroške avtosedeže Sirona Z i-Size in Cloud Z i-Size omo..

219,99 €

Letna prevleka za avtosedeža  Newton
Letna prevleka za avtosedeža  Newton
Ni na zalogi
Inglesina

Letna prevleka za avtosedeža Newton

Letna prevleka za avtosedeža Inglesina NewtonOriginalna letna prevleka za avtosedež Inglesina NewtonPrevleka je na predelu ki je v stiku z otrokom narejena in mehke tkanine, hrbtni del prevleke je narejen iz 3D mreže za največjo zračnost...

35,00 €

Letna prevleka za avtosedeža  Cab in Darwin i-Size
Letna prevleka za avtosedeža  Cab in Darwin i-Size
Ni na zalogi
Joie

Letna prevleka za avtosedeža Cab in Darwin i-Size

Letna prevleka za avtosedeža Inglesina Cab in Darwin i- SizeOriginalna letna prevleka za avtosedež Inglesina Cab in Darwin i-Size.Prevleka je na predelu ki je v stiku z otrokom narejena in mehke tkanine, hrbtni del prevleke je narejen iz 3D mreže za ..

35,00 €

Kit  Adon za prevoz otroka v avtu Ni na zalogi
Brevi

Kit Adon za prevoz otroka v avtu

Kit Brevi Adon za prevoz otroka v avtu Kit avto ki ga montirate na homologirano košaro modela Trio Brevi Adon Travel in s pomočjo katerega lahko peljete otroka v košari v avtomobilu.Sestavlja ga varnostni pas za pritrditev otroka v košari in prikl..

24,90 €

Podstavek isofix za avtosedež  Adon
Podstavek isofix za avtosedež  Adon
Ni na zalogi
Brevi

Podstavek isofix za avtosedež Adon

Podstavek isofix za avtosedež Brevi Adon Podstavek isofix za avtosedež Brevi Adon, skupine 0+ je opremljen s priključki isofix in podporno nogo. Skladen z EU normativi ECE R44/04..

144,90 €

Joie

Letna prevleka za avtosedeže joie TRAVER, TRAVER SHIELD in i-TRAVER

Letna prevleka za avtosedeže joie TRAVER, TRAVER SHIELD in i-TRAVER Letna prevleka za avtosedež Joie TRAVER, TRAVER SHIELD in i-TRAVER je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letni..

39,00 €

Letna prevleka za avtosedeže joie TRILLO LX IN TRILLO SHIELD Ni na zalogi
Joie

Letna prevleka za avtosedeže joie TRILLO LX IN TRILLO SHIELD

Letna prevleka za avtosedeže joie TRILLO LX IN TRILLO SHIELD Letna prevleka za avtosedež Joie Trillo LX in Trillo Shield je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letnih prevlek prih..

39,00 €

Joie

Letna prevleka za avtosedeže joie Bold

Letna prevleka za avtosedeže joie Bold Letna prevleka za avtosedež Joie Bold je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letnih prevlek prihaja v toplejših mesecih.  ..

39,00 €

Letna prevleka za avtosedeže joie Stage FX Ni na zalogi
Joie

Letna prevleka za avtosedeže joie Stage FX

Letna prevleka za avtosedeže joie Stage FX Letna prevleka za avtosedež Joie Stage FX je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letnih prevlek prihaja v toplejših mesecih.  ..

39,00 €

Joie

Letna prevleka za avtosedeže joie Every Stage, Every Stage FX in Verso

Letna prevleka za avtosedeže joie Every Stage, Every Stage FX in Verso Letna prevleka za avtosedež Joie Every Stage, Every Stage FX in Verso je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe..

39,00 €

Podstavek Isofix  i-BASE ADVANCE
Podstavek Isofix  i-BASE ADVANCE
Ni na zalogi
Joie

Podstavek Isofix i-BASE ADVANCE

Podstavek Isofix Joie i-BASE ADVANCE Podstavek Joie i-Base Advance omogoča prilagoditev naklon lupinice. Funkcija prilagajanja naklona je nameščena na lupinici. Baza je primerna za modele avtosedežev Joie i-Snug, i-Gemm 2, Joie i-Venture. Pravilno n..

129,00 €

Joie

Podstavek Isofix i-BASE

Podstavek Isofix Joie i-BASE Podstavek Joie i-Base, ki ga odlikuje funkcionalnost in varnost. Baza je primerna za modele avtosedežev Joie i-Snug, i-Gemm 2, Joie Gemm. Pravilno namestitev na bazo nakazuje indikator pravilne namestitve. Baza ima opor..

109,00 €

Joie

Letna prevleka za avtosedeže joie i-VENTURE

Letna prevleka za avtosedeže joie i-VENTURE Letna prevleka za avtosedež Joie i-Venture je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letnih prevlek prihaja v toplejših mesecih.  ..

39,00 €

Joie

Letna prevleka za avtosedeže joie i-SPIN

Letna prevleka za avtosedeže joie i-SPIN Letna prevleka za avtosedež Joie i-Size je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letnih prevlek prihaja v toplejših mesecih.  ..

39,00 €

Joie

Letna prevleka za avtosedeže joie SPIN

Letna prevleka za avtosedeže joie SPIN Letna prevleka za avtosedež Joie  je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letnih prevlek prihaja v toplejših mesecih. Primerna za avtosedeže..

39,00 €

Joie

Letna prevleka za avtosedež joie i-Gemm 2

Letna prevleka za avtosedež joie i-GEMM 2 Letna prevleka za avtosedež Joie i-Gemm 2 je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letnih prevlek prihaja v toplejših mesecih...

39,00 €

Joie

Letna prevleka za avtosedež joie i-Snug

Letna prevleka za avtosedež joie i-Snug Letna prevleka za avtosedež Joie i-Snug je zračna bombažna prevleka ki se pere v pralnem stroju. Uporabna v vseh letnih časih, a do izrazite uporabe letnih prevlek prihaja v toplejših mesecih...

39,00 €

Cybex

SensorSafe 4 v 1 Safety Kit - Grey

Cybex SensorSafe 4 v 1 Safety Kit - Grey SENSORSAFE:CYBEX združuje pametno tehnologijo in pameten dizajn s predstavitvijo sistema SensorSafe: edinstven varnostni sistem, ki spremlja in nadzira otroka v avtu, ter s tem zagotavljan njegovo varnost.Sen..

59,99 €

Cybex

Prevleka za avtosedež - poletna Summer cover Aton M/i-Size - bela

Cybex Prevleka za avtosedež - poletna Summer cover Aton M/i-Size - belaCybex poletna prevleka za avtosedež Aton M je izdelana iz 85% bombaža in 15% poliestra. Letna prevleka je idealna za vroče poletne dni. Dobro vpija vlago, je hladna a obenem mehka..

50,00 €

Britax Römer

Poletna prevleka Evolva 123 - modra

BRITAX RÖMER Poletna prevleka Evolva 123 - modraPrevleka je idealna za vroče poletne dni. Dobro vpija vlago, je hladna a obenem mehka in prijetna na otip. Enostavno se namesti preko sedeža, ki se mu dobro prilega. Ko se umaže jo enostavno snamete in ..

39,99 €

Britax Römer

Letna prevleka za avtosedež - Evolva plus -White

Letna prevleka za avtosedež Britax Römer - Evolva plus -WhitePoletna prevleka za avtosedež Britax Römer Evolva Plus je iz frotirja, idealna za vroče poletne dni. Dobro vpija vlago, je hladna, a obenem mehka in prijetna na otip. Enostavno se namesti ..

39,99 €

Maxi Cosi

Baza Za Avtosedež FamilyFix 3 - Black

Maxi Cosi Baza Za Avtosedež FamilyFix 3 - Black Združite FamilyFix3 bazo z Jade, Coral, Pebble Pro i-Size ali Pearl Pro 2 i-Size z enostavno namestitev Click & Go. Maxi-Cosi FamilyFix3 je primeren za otroške avtosedeže in vam bo prišla prav dlje čas..

219,99 €

Prikazujem 1 do 24 od 89 (4 strani)