Kategorije

Dodatki v sobi


Dekorativne zastavice za linijo Pali FREEDOM Ni na zalogi
Pali

Dekorativne zastavice za linijo Pali FREEDOM

Dekorativne zastavice za linijo Pali FREEDOM   Dekorativne zastavice poskrbijo za dekoracijo otroške sobe.  ..

31,00 €

Baldahin za linijo FREEDOM white 10% Ni na zalogi
Pali

Baldahin za linijo FREEDOM white

Baldahin Pali za linijo FREEDOM white   Baldahin za posteljico Montessori Pali Freedom je narejen iz mehkega bombažnega materiala. Omogoča da se posteljica spremeni v igralno površino - šotor. Dimenzije 160 x 80 x 122h cm  ..

84,50 € 94,00 €

Vrtiljiak next 2 - modra
Vrtiljiak next 2 - modra
5% Ni na zalogi
Chicco

Vrtiljiak next 2 - modra

VRTiLJIAK CHICCO NEXT 2 - modra Prisrčen vrtiljak, ki bo delal družbi vaši hčerki vsakič pred spanjem! Prilagojen je tako, da ga lahko namestite na Next to Me posteljico. Vrtiljak poleg visečih igrač ima tudi način klasične glasbe Chopina, Schumanna ..

37,91 € 39,90 €

Vrtiljiak next 2 - roza
Vrtiljiak next 2 - roza
5% Ni na zalogi
Chicco

Vrtiljiak next 2 - roza

Vrtiljiak Chicco next 2 - rozaPrisrčen vrtiljak, ki bo delal družbi vaši hčerki vsakič pred spanjem! Prilagojen je tako, da ga lahko namestite na Next to Me posteljico. Vrtiljak poleg visečih igrač ima tudi način klasične glasbe Chopina, Schumanna in..

37,91 € 39,90 €

Vrtiljak za LELLA
Vrtiljak za LELLA
9%
Picci

Vrtiljak za LELLA

Vrtiljak za PICCI LELLA Vrtiljak z visečimi mehkimi pliši in melodijo, ki spodbujajo razvoj in radovednost otroka.       – Proizvedeno v Italiji..

49,90 € 54,90 €

Šotor za posteljo Montessori JUNIOR PING Senape 15% Ni na zalogi
Picci

Šotor za posteljo Montessori JUNIOR PING Senape

Šotor za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING SenapeŠotor za posteljo Montessori Picci Junior Camping - oblika šotora, ki pokrije posteljice in jo spremeni v toplo in prijetno počitniški šotor. Pritrdi se ga na strop sobe. Prepustite otroku domiš..

165,90 € 196,00 €

Šotor za posteljo Montessori JUNIOR PING Bianco 15% Ni na zalogi
Picci

Šotor za posteljo Montessori JUNIOR PING Bianco

Šotor za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING BiancoŠotor za posteljo Montessori Picci Junior Camping - oblika šotora, ki pokrije posteljice in jo spremeni v toplo in prijetno počitniški šotor. Pritrdi se ga na strop sobe. Prepustite otroku domiš..

165,90 € 196,00 €

Prevleka za posteljo Montessori JUNIOR PING Senape
Prevleka za posteljo Montessori JUNIOR PING Senape
15% Ni na zalogi
Picci

Prevleka za posteljo Montessori JUNIOR PING Senape

Prevleka za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING SenapePrevleka za posteljo Montessori Picci Junior Camping - oblika šotora, ki pokrije streho posteljice in jo spremeni v toplo in prijetno počitniško hišico. Prepustite otroku domišljijo.Naredite ..

99,90 € 118,00 €

Prevleka za posteljo Montessori JUNIOR PING Bianco 15% Ni na zalogi
Picci

Prevleka za posteljo Montessori JUNIOR PING Bianco

Prevleka za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING BiancoPrevleka za posteljo Montessori Picci Junior Camping - oblika šotora, ki pokrije streho posteljice in jo spremeni v toplo in prijetno počitniško hišico. Prepustite otroku domišljijo.Naredite ..

99,90 € 118,00 €

Prevleka za posteljo Montessori JUNIOR PING Bordo 15% Ni na zalogi
Picci

Prevleka za posteljo Montessori JUNIOR PING Bordo

Prevleka za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING BordoPrevleka za posteljo Montessori Picci Junior Camping - oblika šotora, ki pokrije streho posteljice in jo sprmeeni v toplo in prijetno počitniško hišico. Prepustite otroku domišljijo.Naredite o..

99,90 € 118,00 €

Okrasne zastavice za posteljo Montessori JUNIOR PING Ni na zalogi
Picci

Okrasne zastavice za posteljo Montessori JUNIOR PING

Okrasne zastavice za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING Okrasne zastavice s katerimi okrasite Montessori posteljo Picci Junior Camping. Naredite otroško sobo še lepšo in zabavnejšo. Pralno v pralnem stroju na 40 ° C  Dolžina 3,5m Material 100% ..

24,00 €

Baldahin LELLA cream 5% Ni na zalogi
Picci

Baldahin LELLA cream

Baldahin PICCI LELLA cream   Baldahin - tančica, ki naredi posteljo elegantno, razkošno, hkrati pa ščiti otroka. Opremljen s stojalom, ki se ga pritrdi na rob postelje.  Baldahin je dodatna oprema za otroško posteljo v nevtralnih beli barvi, ki ..

89,90 € 94,90 €

Baldahin LELLA white 5% Ni na zalogi
Picci

Baldahin LELLA white

Baldahin PICCI LELLA white   Baldahin - tančica, ki naredi posteljo elegantno, razkošno, hkrati pa ščiti otroka. Opremljen s stojalom, ki se ga pritrdi na rob postelje.  Baldahin je dodatna oprema za otroško posteljo v nevtralnih beli barvi, ki ..

89,90 € 94,90 €

Baldahin SLEEPY Perla 8% Ni na zalogi
Picci

Baldahin SLEEPY Perla

Baldahin PICCI SLEEPY Perla   Baldahin, ki naredi posteljo elegantno, razkošno. Opremljen s stojalom, k ise ga pritrdi na rob postelje.  Dodatna oprema za otroško posteljo v nevtralnih barva služi za zaščito otroka pred ugrizi žuželk.     ..

123,00 € 133,00 €

Baldahin SLEEPY 8% Ni na zalogi
Picci

Baldahin SLEEPY

Baldahin PICCI SLEEPY   Baldahin, ki naredi posteljo elegantno, razkošno. Opremljen s stojalom, k ise ga pritrdi na rob postelje.  Dodatna oprema za otroško posteljo v nevtralnih barva služi za zaščito otroka pred ugrizi žuželk.     ..

123,00 € 133,00 €

- 3 delni set košar za igrače OZZY green 10% Ni na zalogi
Picci

- 3 delni set košar za igrače OZZY green

Picci - 3 delni set košar za igrače OZZY greenPicci set košar za shranjevanje igrač v otroški sobi je sestavljen iz 3 ročno tkanih košar različni velikosti.Dimenzije :košara dimenzije 65 x 38 x 37 cmkošara dimenzije 74 x 45 x 45 cmkošara dimenzije 53..

309,00 € 344,00 €

- 3 delni set košar za igrače OZZY grey 10% Ni na zalogi
Picci

- 3 delni set košar za igrače OZZY grey

Picci - 3 delni set košar za igrače OZZY greyPicci set košar za shranjevanje igrač v otroški sobi je sestavljen iz 3 ročno tkanih košar različni velikosti.Dimenzije :košara dimenzije 65 x 38 x 37 cmkošara dimenzije 74 x 45 x 45 cmkošara dimenzije 53 ..

309,00 € 344,00 €

Baldahin Cam Ni na zalogi
Cam

Baldahin Cam

Baldahin Cam   Baldahin, ki naredi posteljo elegantno, razkošno. Opremljen s stojalom, ki se ga pritrdi na rob postelje. (postelja ni zajeta v ceni) Dodatna oprema za otroško posteljo v nevtralnih barva služi za zaščito otroka pred ugrizi žuželk.  ..

119,90 €

Aloka SleepyLights

nočna lučka - Princess

Aloka SleepyLights - neverjetna nočna lučka Pobarvaj si nočno lučko po svojem okusu. Motiv Princeska Nočna lučka zaradi katere bo vaš malček hotel iti spat in želel, da se dan ne pojavi. Originalne Aloka SleppyLights nočne lučke so znane po izredn..

49,90 €

nočna lučka - Morska deklica Ni na zalogi
Aloka SleepyLights

nočna lučka - Morska deklica

Aloka SleepyLights - neverjetna nočna lučka Pobarvaj si nočno lučko po svojem okusu. Motiv Morska deklica Nočna lučka zaradi katere bo vaš malček hotel iti spat in želel, da se dan ne pojavi. Originalne Aloka SleppyLights nočne lučke so znane po i..

49,90 €

Aloka SleepyLights

nočna lučka - Raketa

Aloka SleepyLights - neverjetna nočna lučka Nočna lučka zaradi katere bo vaš malček hotel iti spat in želel, da se dan ne pojavi. Originalne Aloka SleppyLights nočne lučke so znane po izredni kvaliteti izdelave in neverjetnih svetlobnih efektih. S ..

44,90 €

Vrtiljak za Cullami
Vrtiljak za Cullami
10%
Cam

Vrtiljak za Cullami

​​Vrtiljak za Cam Cullami Električni vrtiljak z visečimi mehkimi pliši in melodijo, ki spodbujajo razvoj in radovednost otroka.       – Proizvedeno v Italiji..

32,30 € 35,90 €

Baldahin CULLAMI
Baldahin CULLAMI
10%
Cam

Baldahin CULLAMI

Baldahin Cam CULLAMI   Baldahin, ki naredi posteljo elegantno, razkošno.  Dodatna oprema za otroško posteljo v nevtralnih barva služi za zaščito otroka pred ugrizi žuželk.  Pranje ročno ali v pralnem stroju na 30 stopinj    ..

35,90 € 39,90 €

Vrtiljak Next 2 Dreams Pink
Vrtiljak Next 2 Dreams Pink
Ni na zalogi
Chicco

Vrtiljak Next 2 Dreams Pink

Vrtiljak Chicco Next 2 Dreams Pink   Za dojenčke je izjemnega pomena, da jim poleg aktivnejše in živahne igre omogočimo tudi umirjene in sproščujoče trenutke in okolje. Vrsta izdelkov v liniji FIRST DREAMS je zasnovana prav z tem namenom, da otroku n..

44,90 €

Prikazujem 1 do 24 od 25 (2 strani)