Kategorije
Didaktika naravni pojav - E203

Mehano Didaktika naravni pojav - E203

ProizvajalecMehano
Šifra: 3831000309919
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 16,99 €

    19,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 13,93 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Didaktika naravni pojav

Veliko znanja za enostavno uporabo na področju naravnih pojavov. Vsebuje 29 sestavnih delov in domiselna barvna navodila z ilustriranimi eksperimenti. Spoznajte in naredite; filter za vodo, pH vrednost, vodo iz pipe, vlaga zaradi rastlin, kraterje na Luni.
Igrača
Igrača namenjena Deklici | Fantu
Zvrst Klasična igrača
Dodaten izbor Eksperimenti
Starost 5+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 20 x 20 x 20 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha