Kategorije
Didaktika meteorologija - E206

Mehano Didaktika meteorologija - E206

ProizvajalecMehano
Šifra: 3831000310489
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 16,99 €

    19,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 13,93 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Didaktika meteorologija

Vreme. Stvar ki vsak dan znova preverimo kakšno je. Spoznajte preproste razlage vremenskih sprememb, tako da boste razumeli vremenske pogoje. Eksperimentirajte in pripravite se na najslabše in najmanj predvidljive vremenske pojave. Vsebuje 18 sestavnih delov z navodili. Odlično za pridobivat učno vrednost.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

 

Igrača
Igrača namenjena Deklici | Fantu
Zvrst Klasična igrača
Dodaten izbor Eksperimenti
Motiv iz Življenja
Starost 5+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 20 x 20 x 20 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha