Kategorije
Didaktika Mehano ELEKTROPIONEER ADVANCED E185

Mehano Didaktika ELEKTROPIONEER ADVANCED E185

ProizvajalecMehano
Šifra: 3831000302583
Status zaloge: Partnerska zaloga
Predviden dobavni rok:  Na zalogi 
  • 44,90 €

  • Brez DDV: 36,80 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Didaktika Mehano ELEKTROPIONEER ADVANCED E185

Didaktični set Elektro Pionir vsebuje dele za kar 273 fizikalnih eksperimentov, ki bodo navdušili tako otroke kot odrasle. Set vsebuje tudi podrobna navodila in razlage.

Mehanova didaktična škatla Elektro Pionir E183 je odličen set za otroke in mladostnike in vse ostale, ki jih zanima fizika in fizikalni pojavi. Z njim se boste naučili marsikaj, saj vsebuje kar 273 eksperimentov s teroretičnimi razlagami s področja magnetizma, elektrike in elektromagnetizma. Vsebuje kar 43 različnih sestavnih delov z orodji za sestavljanje. Navodila so barvna in vsebujejo natančen slikovni prikaz eksperimentov. Za delovanje potrebujete baterijo 9 V IEC 6LR61, ki pa ni priložena. Izdelek je primeren za otroke od 9. leta starosti dalje. Navodila za uporabo!

Igrača ni primerna za otroke do 3 let.  
Igrača
Igrača namenjena Fantu
Zvrst Didaktična igrača
Dodaten izbor Eksperimenti
Starost 8+ let
Splošni podatki
Originalno vsebino najdete na strani https://www.bimbo.si/didaktika-mehano-elektropioneer-advanced-e185-3831000302583

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro