Kategorije
Cybex Avtosedež Solution M-fix Sl - Pure Black

Cybex Avtosedež Solution M-fix Sl - Pure Black

ProizvajalecCybex
Šifra: 4058511136219
Na zalogi (kos) : 21
  • 167,39 €

    179,99 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 137,20 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Cybex Avtosedež Solution M-fix Sl - Pure Black

CYBEX Solution M-fix SL je bil v skupini 2/3 proglašen za zmagovalca testiranj pri vodilni nemški neodvisni potrošniški organizaciji, Stiftung Warentest (06/2009) in je prejel številne nagrade najbolj znanih evropskih potrošniških institucij.
  • Linearna zaščita pri bočnem trku (sistem L.S.P.),
  • po višini nastavljiva opora za glavo - 12 položajev,
  • ISOFIX Connect,
  • zmagovalec testa v skupini 2/3 (06/2009) pri Stiftung Warentest in nagrajen pri reviji Which? kot 'najboljši nakup',
Linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.) že v zelo zgodnji fazi absorbira udarno energijo, ki nastane pri bočnem trku in zaščiti občutljivo malčkovo glavico in ramena. Sistem ISOFIX Connect še dodatno poveča stabilnost in varnost sedeža. Ta uporabniku prijazen otroški avto sedež je združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.

Sistem linearne zaščite v primeru bočnega trka (L.S.P. sistem) z uporabo zaščit za glavo in ramena sistematično absorbira udarno moč pri bočnem trku v linearnem nizu reakcij. Istočasno se kinetična energija telesa, ki jo povzroči trk, absorbira v zelo zgodnji fazi in malčkova glavica je učinkovito vodena v varen položaj.

Sistem ISOFIX Connect nudi večjo varnost in stabilnost ter enostavno montažo z enim samim klikom.

Zaskočni ročici na otroškem avto sedežu se enostavno zaskočita v ISOFIX pritrditveni točki na avtomobilskem sedežu. Zaskočni ročici lahko enostavno zložite, tako da je otroški avto sedež združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.

Dimenzije in teža:

Dimenzije 47 x 45 x 66-82h cmTeža: 7 kg

Avtosedež
Tip namestitve IsoFix
Za okvirno starost 3-12 let
Skupina 2/3
Primeren za težo 15-36 kg
Homologiran ECE R44/04
SIP (side impact system) Da (L.S.P)
Dovoljena namestitev Na sedeže z IsoFix nastavki
Oblazinjenje Snemljivo in pralno pri 30°C
Nastavitev vzglavnika Da, po višini v 12 položajev
Smer namestitve V smeri vožnje
Splošni podatki
Kolekcija 2021
Teža v kg 7 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 47x 45 x 66-82h cm
Barva Črna

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha