Kategorije
Cam COMBI FAMILY ROMANTIC col 810 - modularni otroški voziček

Cam COMBI FAMILY ROMANTIC col 810 - modularni otroški voziček

ProizvajalecCam
Šifra: Art.845020-810
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
 • 534,90 €

  574,90 €   (- 7%)
 • Brez DDV: 438,44 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Cenovno Dostopen otroški komplet, ki navduši s svojo kvaliteto, odličnim in elegantnim oblazinjenjem v obliki medveda . Ker je potovalni komplet zasnovan na ogrodju z zlaganjem na marelo ne boste potrebovali drugega vozička.

Cam COMBI FAMILY ROMANTIC col 810 - modularni otroški voziček

Trio Cam Combi Family Romantic  je trio voziček v romantičnem in elegantnem slogu, za katerega je značilna oblika nežnega prešitega medveda na pokrovu vozička in vozička. Otroški vozički iz družine Combi Family z najnovejšimi oblazinjenji ročne izdelave 3D oblazinjenim medvedom znova dokazujejo, da se ne potrebujete odpovedati ostalim lepim stvarem na račun cene potovalnega kompleta. Combi Family ima vse kar potrebujete za varen in udoben prevoz otroka od rojstva pa tja nekje do starosti 3 let. Odlični materiali, eleganten izgled, uporabnost in kvaliteta so odlika vozička blagovne znamke Cam, ki vas bodo zagotovo prepričale. Made in Italy.
 Ob nakupu prejmete:
 • športni voziček z ogrodjem iz aluminija,
 • košaro, ki je homologirana tudi za prevoz v avtu,
 • avtosedež Aera Zero+,
 • prevleko za noge,
 • dežno prevleko,
 • nakupovalno košaro,
 • previjalno torbo s previjalno podlogo.

Športni voziček

Sedežni del je reverzibilen in zaradi Quick sistema je obračanje preprosto in samo z enim klikom. Otrok lahko zato v prvih mesecih gleda mamo, kasneje pa odkriva svet. Na ogrodje lahko namestite tudi avtosedež Area Zero +. Nastavljiva sta tako naslon za noge, kot tudi hrbtišče, ki ima 4 različne položaje. Zadnji, najnižji položaj je v praktično vodoravnem položaju. Otrok bo zato v vozičku vedno udobno spal. V nujnih primerih lahko otroka celo od rojstva vozite neposredno v vozičku – priporočamo le dokup dodatne vzmetnice za voziček (košaro).  Centralna zavora na zadnjih kolesih poskrbi, da bo voziček počakal tam kjer ga pustite. Prednja kolesa s kovinskimi krogličnimi ležaji so vrtljiva za lažjo vožnjo, ko pa slučajno srečate makadam pa jih z lahkoto zaklenete in vožnja bo lažja. Vsa kolesa so uležajena in skupaj z enotno ročko iz EKO usnja za potiskanje, ki je nastavljiva po višini, pomenijo ogromno svobode z rokami in odlično vodenje. Za udobje otroka poskrbijo odlični, koži prijazni materiali, dodatno oblazinjenje sedežnega dela ter široko sedišče. Da je vožnja tudi na neravninah mirna pa skrbi vzmetenje na vseh kolesih. Voziček se zaradi načina zlaganja na marelo odlično zloži in bo brez težav našel prostor v vsakem prtljažniku. Za lažji prenos pa ima voziček ob strani priročno ročko s katero ga boste lahko prenašali s samo eno roko. Celotne prevleka je snemljiva ter pralna na 30ºC. Strehica ter prevleka za noge je ista kot je na košari.

Košara

Košara je homologirana za varen prevoz otroka v avtu do teže 10 kg (potreben dokup kita za prevoz). Košara je zelo prostorna in s svojimi notranjimi dimenzijami 35 x 79 x 22-18 cm spada med večje košare. Opremljena je s sistemom za hitro nameščanje ter odstranjevanje z ogrodja. Prezračevalne  odprtine pa omogočajo kroženje zraka in s tem udobno klimo tudi v poletnih dneh. Košara ima nastavljiv naklon hrbtišča v 3 položaje. Na notranjosti košare so uporabljeni le najboljši, otroku prijazni materiali ter mehko oblazinjenje z vzmetnico. Z zunanje strani pa košara glede na cenovni razred nikakor ne dopušča pomislekov in se brez težav ob bok postavi tudi košaram iz bistveno višjega cenovnega razzreda.Prevleka košare ima 3D oblazinjeni motiv medveda in mehko prešito tkanino.

Avtosedež Area Zero 0+

Zelo udoben avtosedež skupine 0+, pri katerem so prav tako uporabljeni samo najboljši materiali, v katerem se bo otrok počutil odlično. Vi pa boste mirnejši, ker boste vedeli, da je vaš otrok med vožnjo varnejši, saj je avtosedež opremljen z vzglavnikom, ki nežno objame in varuje otrokovo glavico. Avtosedež je namenjen prevozu otroka od rojstva dalje do teže 13 kg. Avtosedež je zasnovan tako, da staršem omogoča kar čim lažjo uporabo, otroku pa varnost in udobje. Avtosedež pa lahko namestite tudi na voziček. Skladen z novimi normativi ECE R129 Majhna teža avtosedeža (samo 3,7 kg) pa je dobrodošla takrat, ko boste morali otroka v lupinici nesti v roki, kar niti ne bo tako malokrat.

Previjalna torba s previjalno podlogo

Barvno usklajena previjalna torba ima veliko odlagalnih mest, kamor boste lahko pospravili vse kar potrebujete, ko ste zunaj ali na poti. V torbi je tudi priročna previjalna podloga na kateri boste lahko kjerkoli poskrbeli za higieno otroka.  
Voziček
Teža ogrodje: 8 kg ogrodje s košaro: 12,9 kg ogrodje s sedežem: 10,2 kg
Zavora za vožnjo v dolino Ne
Tip vozička Modularni sistem
Način zapiranja vozička Na dežnik
Voziček je namenjen za prevoz 1 otroka
Oblika vozička 4 kolesnik
Voziček je reverzibilen Da
Tip koles pri vozičku Klasična (polna)
Velikost koles Nimamo podatka
Voziček je primeren za starost od Rojstva dalje
Ogrodje vozička ALU
Vzmetenje vozička DA
Parkirna zavora vozička Da, centralna na zadnji osi
Tip pasov pri vozičku 5 točkovni
Naklon hrbtišča sedežnega dela vozička Nastavljiv v 4 položaje
Naslon za nogice pri vozičku Nastavljiv
Vrtljivo prednje kolo (kolesa) pri vozičku DA, z možnostjo zapore vrtenja za neravne površine
Oblazinjenje vozička Snemljivo in pralno pri 30°C
Strehica pri vozičku Strehica in prevleka za noge se snameta iz košare
Voziček je primeren do teže 15 kg
Dimenzije vozička v cm (š*d*v) zloženo ogrodje: 32 x 41 x 96h cm ogrodje s košaro: 58 x 102 x 113h cm ogrodje s sedežem: 58 x 102 x 109h cm
Modelno leto vozička 2022
Košara ob vozičku
Tip košare Trda košara
Košara je homologirana Za prevoz otroka v avtu
Kit za prevoz otroka v avtu Na voljo opcijsko
Oblazinjenje košare Snemljivo in pralno pri 30°C
Nastavljiv naklon košare Da
Košara je primerna do starosti Do približno 6 mesecev
Prezračevanje košare Da
Dimenzije košare v cm (š*d*v) dimenzije notranjosti košare: 35 x 79 x 18-22 cm
Teža košare v kg 4,9 kg
Avtosedež ob vozičku
Skupina avtosedeža 0+
Avtosedež je primeren za težo 0 - 13 kg
Tip namestitve avtosedeža Varnostni pasovi
Avtosedež je homologiran po ECE R44/04
Tip pasov 3 točkovni
Strehica avtosedeža Da, nastavljiva
Dovoljena namestitev avtosedeža Na zadnje sedeže ter prednji sedež (obvezen izklop varnostne blazine)
Oblazinjenje avtosedeža Snemljivo ter pralno na 30°
Smer namestitve avtosedeža V nasprotni smeri vožnje
Funkcija gugalnika Da
Ob nakupu
Prejmete voziček Da
Prejmete avtosedež Da
Prejmete košaro Da
Prejmete previjalno torbo Da
Prejmete dežno prevleko Da
Prejmete prevleko za noge Da
Prejmete zaščito za komarje Ne
Prejmete senčnik Ne
Splošni podatki
Barva Modra

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha