Kategorije
Britax Römer Zaščita za voznikov sedež - organizer

Britax Römer Zaščita za voznikov sedež - organizer

ProizvajalecBritax Römer
Šifra: 4000984068825
Na zalogi (kos) : 44
  • 18,60 €

    20,00 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 15,24 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Britax Römer Zaščita za voznikov sedež - organizer

Zaščita za voznikov sedež, ki obenem služi tudi kot organizator, s številnimi žepki ponuja možnost, da otrok na zadnjem sedežu vanj pospravi svoje igračke, pijačo ali knjigico. Prav tako pride prav za shranjevanje vseh drugi pripomočkov in osebnih stvari.
Dodatek za v avto
Tip dodatka Organizer

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha