Kategorije
Otorški voziček CITY SIGHTS Commuter

Baby Jogger Otorški voziček CITY SIGHTS Commuter

ProizvajalecBaby Jogger
Šifra: BJ0217616610
Predviden dobavni rok:  2-5 delovnih dni 
 • 799,00 €

 • Brez DDV: 654,92 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Otroški voziček Baby Jogger CITY SIGHTS Commuter

Reddot Winner 2022 za vrhunski dizajn izdelka

Veliki načrti se začnejo z majhnimi koraki.

Otroški voziček City Sight se ponaša z naslovom najbolj kompaktnega zložljivega 4-kolesnika, ki je pripravljen zapeljati vašega otroka kamor koli vas ponese dan. Zlaganje vozička poteka le z eno roko. Voziček omogoča 8 možnih načinov uporabe

Otroški voziček ima ALL-Road kolesa z odličnim vzmetenjem so primerna za vse terene. Športni sedež omogoča obračanje sedišča v obe smeri, tako lahko otrok vidi vse v vseh smereh vožnje.  Velika nastavljiva strehica z UV 50+ zaščito zagotavlja zaščito otroka pred vročimi sončnimi žarki.

Vegansko usnje na nastavljivem krmilu in prednjim varovalom dajeta vozičku luksuzen videz.

Udobne vožnje na velikih dogodivščinah

Da bi bilo otrokom čim udobneje lahko sedežno enoto prilagodimo posamično, kar pomeni da jo lahko poljubno obrnimo v obe smeri. Vsak otrok je radoveden in želi videti okolico, zato ga lahko obrnite s sedežno enoto naprej. A ko je otrok utrujen, zaspan potrebuje pogled na starše lahko obrnite sedežno enoto proti sebi.. Velika nastavljiva strehica z UV 50+ zaščito zadržuje otroka v varnem okolju. Na samem nadstrešku se nahaja predel zaprt z zadrgo, ko je odprt služi dodatnemu kroženju zraka.

Nastavljiv naslon hrbtišča je nastavljiv po ležečega položaja, nastavljiva opora za noge pa daje tisti dodatek občutek udobja otroku. Velika košara pod sedežnim delom služi shranjevanju vseh otrokovih potrebščin, ki jih potrebuje na poti ali pa za hiter skok v trgovino.

Individualna uporaba z obilico dodatkov

Otroški voziček City Sights lahko uporabljate skupaj z ločeno razpoložljivimi dodatki. Dodatki niso v sklopu osnovnega modela otroškega vozička, potrebno jih je dokupiti, imajo pa določene funkcije in karakteristike, ki vam olajšajo vsakdan. Z dodatki, lahko otroški voziček prilagoditev svojim potrebam in potrebam družine. Nekaj dodatkov, ki so na voljo: košara, adapter za avtosedež, pladenj, konzola za starše, deska za starejšega brata, itd... .

Vzdrževanje in nega otroškega vozička

Sedežni del otroškega vozička lahko operitev v pralnem stroju s hladno vodo in programom za občutljive tkanine. Ne uporabljajte belila, topil ali drugih čistil. Pred samim pranjem odstranite kovinski okvir iz sedežnega dela. Prav tako ni dovoljeno likanje, kemično čiščenje ali sušenje v sušilnem stroju.

Plastične in kovinske dele lahko površinsko operete s toplo vodo in blagim milom, nato pa posušite z brisačo ali mehko krpo. Kolesa lahko očistite z vlažno krpo in jih nato posušite pred samo uporabo.

Ne shranjujte otroškega vozička zunaj ali blizu neposrednega vira toplote kot je radiator ali ogenj.

Baby Jogger - navdihnjeni s strani otrok a zasnovani z mislijo na starše

Baby Jogger je ameriška blagovna znamka, ki je znana po tem da je davnega leta 1984 oblikovala prvi tekaški otroški voziček in s tem rešila problem, s katerimi so se soočali aktivni starši. Navdih pri oblikovanju otroških vozičkov jemljejo pri otrocih samih.

Baby Jogger oblikuje otroške vozičke ki sp zasnovani za celo življenje in  z mislijo na aktivne starše. Po vseh testiranjih Baby Jogger lahko ponudi do življenjsko garancijo na okvir otroškega vozička proti proizvodnih napakam, omejeno na prvega kupca, ki dokazuje z originalnim dokazilom o nakupu.

Baby Jogger garantira tudi podaljšano garancijo za 1 leto na naslednje komponente z registracijo izdelka na njihovi spletni strani: del otroškega vozička iz blaga, komponente za povezovanje koles (tako imenovani kolesni blok), barvanje, zavore in kolesa.
Karakteristike:
 • Prejemnik nagrade za vrhunski dizajn vozička Reddot Winner 2022.
 • Primeren za uporabo od rojstva dalje.
 • Najbolj kompakten 4-kolesni voziček
 • All-Road kolesa.
 • Odlično vzmetenje na vseh kolesih.
 • Reverzibilen sedežni del, omogoča obračanje sedišča v obe smeri
 • Velika nastavljiva strehica z UV 50+ zaščito.
 • Krmilo-ročka za potisk vozička iz veganskega usnja.
 • Prednje varovalo iz veganskega usnja.
 • 8 možnih načinov uporabe.
 • Nastavljiv naslon sedeža.
 • Opora za noge nastavljiva.
 • Nosilnost do 22 kg otrokove teže.
 • Dimenzije 59 x 96,5 x 109h cm
 • Dimenzije zloženega vozička 59 x 80,6 x 31,7 cm
 • Teža 11,3 kg
 
Voziček
Tip vozička Športni voziček
Način zapiranja vozička Kompaktno zlaganje
Voziček je namenjen za prevoz 1 otroka
Oblika vozička 4 kolesnik
Voziček je reverzibilen Da
Tip koles pri vozičku Klasična (polna)
Voziček je primeren za starost od 6 mesecev dalje
Ogrodje vozička ALU
Vzmetenje vozička Da
Parkirna zavora vozička Da, centralna na zadnji osi
Tip pasov pri vozičku 5 točkovni
Naklon hrbtišča sedežnega dela vozička Nastavljiv
Naslon za nogice pri vozičku Nastavljiv
Ročka / ročki za potiskanje vozička Oblečena v vegansko usnje
Vrtljivo prednje kolo (kolesa) pri vozičku DA, z možnostjo zapore vrtenja za neravne površine
Oblazinjenje vozička Mehko, elegantno zelo kvalitetno oblazinjenje
Strehica pri vozičku Da, velika, nastavljiva s faktorjem UV zaščite 50+
Voziček je primeren do teže do 25 kg
Splošni podatki
Barva Črna
Originalno vsebino najdete na strani https://www.bimbo.si/otroski-vozicek-city-sights-commuter-baby-jogger

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro