Kategorije
Albero bambino KANGAROO Prugna - stolček za hranjenje

Albero Bambino Albero bambino KANGAROO Prugna - stolček za hranjenje

ProizvajalecAlbero Bambino
Šifra: 8054956650637
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 242,00 €

    260,00 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 198,36 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Albero bambino KANGAROO Prugna - stolček za hranjenje

Albero Bambino - blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja, skratka sledijo filozofiji do spoštovanja okolja in družbene odgovornosti. 
Vsi artikli imajo vse potrebne certifikate.

Stolček za hranjenje je v celoti izdelan iz kakovostne trdne bukve, sedež pa iz zračne 3D poliesterske tkanine, ki omogoča prehod zraka in prepreči potenje otroka za razliko od lesa in plastike.Otroški stol se hitro zloži, tako da ga lahko, ko ga ne potrebujete shranite.Sedežni del se lahko pere v pralnem strojuStolček za hranjenje je inovativen, saj z odstranitvijo pladnja in opore za noge postane stol primeren za otroka do 6/7 leta starosti.SKladen z EU normativi EN 14988:2017, par 8.12Dimenzije stolčka 45 x 43 x 95h cmMaterial: 
  • 95% bukov les
  • 2% kovina, železo
  • 3% 3D poliesterska tkanina
Barva : netoksičnaDimenzija embalaže 101 x 15 x 62 cmTeža 10 kg
Stolček za hranjenje
Tip Prostostoječ
Uporaben od 6+ mesecev
Funkcija ležalnika Ne
Funkcija posteljice Ne
Snemljiv pladenj Da
Ogrodje Leseno
Opremljen s kolesi Ne
Oblazinjenje Enostavno za čiščenje
Skladen s standardom EN 14988:2017
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Teža v kg 10 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 45* 43* 95h cm
Barva Vijola

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha