Kategorije
Torba Trunki Saddle Bag Pink

Torba Trunki Saddle Bag Pink

ProizvajalecTrunki
Šifra: BI-Saddle-Pink
Na zalogi (kos) : 1
  • 12,50 €

    17,90 €   (- 30%)
  • Brez DDV: 10,25 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Torba Trunki Saddlebag Pink
Torba 2v1 je lahko torba za preko rame z veliko žepki in prostori za vse potrebščine za na pot. Je pa tudi sedlo za potovalni kovček Trunki s katerim bo jahanje še zabavnejše in udobnejše. Opremljena je tudi s hupo s katero bo otrok opozoril, da se mu vsi umaknejo. Naj se zabava začne.
Ostali dodatki
Zvrst Modni dodatki
Dodatek je za Deklico

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha