Kategorije
24V Polaris RZR 900 XP Peg Perego - avto na akumulator, električni avto

Peg Perego 24V Polaris RZR 900 XP - avto na akumulator, električni avto

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 9501075
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 505,74 €

    594,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 414,54 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Polaris RZR 900 XP iz 24V serije avtomobilov na akumulator XP proizvajalca Peg Perego ponuja poznano kvaliteto in mnogo zabave za kakršenkoli teren. Serijo extreme performance odlikuje odlična moč, podaljšano delovanje in robustna izdelava. Dinamičen, drzen izgled, odlično poustvarjeni detajli ter zvoki so tisti dejavniki, ki bodo navdušili vse prisotne.

Električni avto 24V Polaris RZR 900 XP

Made in Italy

Polaris RZR 900 XP se ne bo ustrašil nobene poti. Premaga strmini do 17% naklona ter vse ravne in tudi mokre luknjaste poti.  Ta otroški električni avto je idealna izbira za tiste otroke, ki se bodo zapeljali tudi malce dlje od vašega urejenega dvorišča. Bližnji travnik mu zagotovo ne bo delal težav.  Varno vožnjo mu omogočata dvojna, neodvisno nastavljiva varnostna pasova. Šasija avtomobila ja v celoti zaprta. Otrok tako ne more doseči električne napeljave. Avto je tako tudi zaščiten pred vplivi vode in peska. Avto se ustavi samodejno takrat, ko otrok dvigne nogo iz stopalke za plin. Za začetnika ima električni avto Polaris RZR 900 XP možnost zaklepanja prve prestave v kateri avto doseže 3,6 km/h, v drugi hitrosti avto doseže do 7,6 km/h. Avto na akumulator Polaris RZR 900 Xtreme Performance je opremljen tudi z multimedijskim portalom, kjer lahko med vožnjo poslušate FM radio ali pa predvajate vašo priljubljeno mp3 glasbo. Za boljši šoferski občutek pa ima Polaris RZR 900 XP še realističen zvok motorja in hupe, ima pa tudi delujoče luči. Če izberete baterijski avto Polaris RZR 900 XP proizvajalca Peg Perego ste lahko prepričani, da ste izbrali kvaliteten izdelek, ki bo vam in vašim otrokom dolgo služil.

 OPOZORILO: NI primerno za otroke do 3 let

Vozilo za otroka
Audio oprema Nameščen FM avtoradio z mp3 priklopom
Avtonomija pri polni obremenitvi do 60 min
Baterija, polnilec Priložena
Daljinsko upravljanje Ne
Dimenzije v cm (š*d*v) 90 x 127 x 96 cm
Hitrost po prestavah 1 prestava do 3,6 km/h, 2 prestava do 7,6 km/h
Kolekcija 2021
Kolesa Trda
Licenca Brez licence
Maksimalna hitrost 7,6 km/h
Namenjen prevozu 2 otrok
Napetost napajanja 24 V
Pedal za plin Da
Pedal za zavoro Ne
Pogon Na akumulator
Pogon na 2 kolesa
Premaga naklon do do 17%
Prestave 2 naprej, 1 nazaj
Primeren za težo do 60 kg (skupaj)
Sedež Plastični
Smer vožnje Naprej in nazaj
Starost 3+ let
Svetlobna oprema Delujoče luči
Teža v kg 29,5 kg
Tip akumulatorja VRLA zaprti
Varnostni pasovi Da, 2x
Vrsta vozila Avtomobil
Zavora Samodejna, ko se sprosti stopalka za plin
Zvoki Zvok motorja, Hupa
Splošni podatki
Kolekcija 2021
Teža v kg 29,5 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 90 x 127 x 96 cm
Barva Modra | Rdeča

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha