Kategorije
24V POLAR JEEP 4x4 Babycar - baterijski avto z daljincem bel

BabyCAR 24V POLAR JEEP 4x4 - baterijski avto z daljincem bel

ProizvajalecBabyCAR
Šifra: BC-s2588B
Predviden dobavni rok:  2-5 delovnih dni 
  • 479,90 €

  • Brez DDV: 393,36 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
24V avto z daljincem Polar Jeep

Dogodivščine so že na poti

Avto Polar Jeep je zasnovan za večje otroke, ki si že sami oblikujejo svoje dogodivščine, a jih kljub temu lahko starši obvarujejo pred zagato. Avto ima tudi daljinsko vodenje, s katerim lahko avto peljete naprej, nazaj, levo ali desno. Avto Polar Jeep pa zaradi zasnove kar kliče po realizaciji vseh mladostnih dogodivščin. Jeep ima namreč pogon na 4 kolesa s skupno močjo kar 180W zaradi česar se ne ustraši ne neravnin ne klanca. Priložen akumulator pa zagotavlja do 90 minut užitkov v vožnji. Avto je uporaben tudi za manjše otroke, a pod striktnim nadzorom odrasle osebe in uporabo varnostnih pasov (daljinsko vodenje). Za zabavo med vožnjo poskrbi FM radio ter priključek za SD s katerim dobre glasbe nikoli ne zmanjka. Mogoče pa vaš malček s tem avtom prvič pelje ljubezen svojega življenja na piknik. Nikoli ne se ne ve. Odlična lastnost BabyCar vozil je tudi vzmetenje . Primer vzmetenja lahko vidite spodaj:
Vozilo za otroka
Audio oprema Nameščen FM avtoradio, 14 spominskih mest, SD reža + USB priključek + bluetooth
Avtonomija do 90 min
Baterija, polnilec Priložena
Daljinsko upravljanje Da
Kolekcija 2019
Kolesa Trda + obroč iz gume
Licenca Jeep
Maksimalna hitrost 7 km/h
Namenjen prevozu 2 otrok
Napetost napajanja 24 V
Pogon Na akumulator
Prestave 2 hitrosti naprej
Skupna moč (W) Skupaj 180 W (4x 45W)
Smer vožnje Naprej in nazaj
Starost 3+ let
Svetlobna oprema Delujoče luči
Teža v kg 34 kg
Varnostni pasovi Da, 2x
Vrsta vozila Avtomobil
Zvoki Zvočni efekti
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 135 x 93 x 93 cm
Barva Bela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha