Kategorije
12V motor Peg Perego DUCATI ENDURO

Peg Perego 12V motor DUCATI ENDURO

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 9501125
Predviden dobavni rok:  8-15 delovnih dni 
  • 429,24 €

    504,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 351,84 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
​​Končno je tu. Motor za brezpotja za otroke.

12V motor PEG PEREGO DUCATI ENDURO

Zaradi svojih značilnosti se Ducati enduro ne ustraši manj utrjenih odsekov izven domačega dvorišča. Pogon preko zadnjega kolesa požene motor do hitrosti 8,3 km/h. Oprijem je na gumiranih kolesih odličen in zlahka premaga klanec z naklonom do 10%. Za manjše otroke je dovolj prva prestava s katero gre motor 4,3 km/h. Poleg tega za varnost mlajših otrok poskrbijo dodatna, stabilizacijska, kolesa. K udobni vožnji pripomore še vzmetenje na obeh kolesih. Kovčki na motorju pa bodo poskrbeli, da bo imel otrok vedno vse potrebno s sabo. Kot vse igrače Peg Perego je tudi Ducati Enduro z zapečateno šasijo popolnoma varen za otroka. Taka izvedba otroka ščiti pred električno napeljavo, motor pa pred umazanijo in vodo. Primeren za otroke starosti 3-8 let.
Vozilo za otroka
Avtonomija pri polni obremenitvi do 30 min
Baterija, polnilec Priložena
Dimenzije v cm (š*d*v) 66,5 x 120 x 83 cm
Hitrost po prestavah 1 prestava 4,3 km/h, druga 8,3 km/h
Kolekcija 2020
Kolesa Gumirana
Licenca Ducati
Maksimalna hitrost 8,3 km/h
Namenjen prevozu 1 otroka
Napetost napajanja 12 V
Pedal za plin Na ročici
Pedal za zavoro Da
Pogon Na akumulator
Prestave 2 prestave
Primeren za težo do 30 kg
Smer vožnje Naprej
Starost 3+ let
Vrsta vozila Motor
Zavora Nožna
Zvoki Zvok motorja, Hupa
Splošni podatki
Koda artikla Peg Perego 9501125

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha